• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2018

19:43

STEFANOVIĆ:Gradska vlast nije fotelja već briga o ljudima

Beograd

STEFANOVIĆ:Gradska vlast nije fotelja već briga o ljudima

Podeli vest

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Nebojša Stefanović poručio je u razgovoru sa građanima Brajkovca da gradska vlast nije fotelja, već briga o ljudima i da svako ko u njoj učestvuje mora posetiti svaku opštinu, a što nije bila praksa u ranijem periodu, u vreme kada ta stranka nije vodila gradsku vlast

Govoreći o izbornoj listi SNS za gradske izbore on je naglasio da činjenica da se na njenom vrhu nalazi direktor dečije bolnice u Tiršovoj, pokazuje želju da se veća pažnja posveti zdravstvu, da svaki građanin oseti da njegova država brine o njemu.

Na našoj listi se nalaze ugledni ljudi koji mogu da pomognu da Beograd bude još brži i moderniji- naglasio je Stefanović.

On je okupljenim građanima poručio da je briga o ljudima osnovni cilj Vlade i da je došlo vreme kada svaki funkcioner mora da razgovara sa svojim narodom. 

Stefanović je zahvalio građanima "na snažnoj podršci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prethodnim izborima, ali i na strpljenju koje su pokazali prilikom sprovođenja ekonomskih reformi, zbog kojih Srbija ide napred". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 6 godina

Tacno ali Djilas brine samo o svom dzepu a ne o interesima gradjana.

Petar

pre 6 godina

Opoziciji je bitnije da uvale svoje zadnjice u fotelju i polako sebi da prave boljitak. A građani... I ne razmišljaju o njima.

Milan

pre 6 godina

Gradska funkicja nije mesto za odmaranje i opustanje.

miki

pre 6 godina

Uvek je bila fotelja i uvek ce i biti. Ovo zvuci previse pateticno. Pa i u Nemackoj je tako i u SAD, sad smo mi kao posteniji od svih ostalih.

Sladja

pre 6 godina

Aktuelna gradska vlast je ucinila mnogo za Beograd

KATICA

pre 6 godina

Opoziciju samo fotelja zanima.. Briga njih za narod!

Jelka

pre 6 godina

Ova vlast se u potpunosti posvetila gradjanima i njihovim potrebama, za razliku od prethodne koja je samo punila svoje dzepove. Ne smemo dozvoliti da se to ikada vise ponovi.

Voja

pre 6 godina

Kritikuju SNS, a sta su oni uradili za deset i vise godina koliko su na vlasti!?

Ivana

pre 6 godina

Tako je, aktuelna gradska vlast, uspesno obavlja svoj posao, sto niko ne ocekuje od opozicije koja samo hoce da se domogne fotelje.

brana

pre 6 godina

Bravo Stefanoviću, samo je problem što to opozicija ne razume fotelja i tačka kasa i bog da ih vidi a narod će da ispašta.

Alisa

pre 6 godina

SNS je shvatio da samo rad može da izvuče Srbiju iz balata u koji nas je bacio DS sa svojim tajkunima, zato će ta stranka uvek pobeđivati na svim mogućim izborima.

Lazar

pre 6 godina

Opozicija gradsku vlast doživljava kao fotelju iz koje se mnogo što šta može uraditi za sebe. Tu je razlika između njih i stranaka koje sada vode Beograd.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set