• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

28.12.2018

08:11

(VIDEO) STOKA BAHATA! Idiot za volanom umalo pregazio đake na pešačkom prelazu u Beogradu!

Beograd

(VIDEO) STOKA BAHATA! Idiot za volanom umalo pregazio đake na pešačkom prelazu u Beogradu!

Podeli vest

Bahati vozač umalo je pokosio male školarce koji su regularno prelazili pešački prelaz na uglu Kijevske i Lješke ulice, kod Osnovne škole "Filip Kljajić Fića"

Vozač se nije obazirao ni na to što su, u trenutku kad je on naišao, deca uveliko bila nasred prelaza, već je nastavio da vozi između njih, rizikujući da u tom trenutku pređe preko đaka.

Kada su videla da će manijak proleteti pored njih po svaku cenu, zbunjena dečica su zastala i propustila bahatog vozača. I pored brojnih apela na vozače, i akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole", nekim vozačima izgleda ne bi pomoglo ništa sem oduzimanja vozačke dozvole.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojska_spasa

pre 5 godina

Bahati kreten, za ovo bih mu oduzeo vozacku momentalno, a voleo bih da ovo vidi neko iz MUP-a ako mogu tablice da mu se vide, i da po sl duznosti dobije prijavu i da bude najstroze moguce kaznjen po zakonu. Stoka bahata...

Giša

pre 5 godina

Daleko od gaženja čovjek je polako išao mada je trebao pustiti djecu.

Ivan

pre 5 godina

Aj ne serite "novinari". Serem vam se u vesti. ako je ovo bahati vozac koji je PROLETEO onda ste vi retardirani idioti kojima je samo klik vazan. Jedva cekam Vucka na pinku da se ukljucim i pitam ga sta je ovo? Sta se blamira sa ovakvim pisanjem. Ako nemate o cemu da pisete nek se Vuzko zapita ko mu radi. Niste ni N od novinara. Lazovi obicni.

Dragan

pre 5 godina

Uvecajte tablice, nadjite ga(je) i kod sudije slobe u timocku odmah-i najebo je..

Zzz

pre 5 godina

Dzaba sve, nema policije na ulicama, sede po kladionicama i greju se. U saobracaju vlada opsti haos, vozila parkirana po ulici, po trotoaru, prolazi se kroz crveno, pretice preko pune, vozi po zaustavnoj traci. Policija to sve gleda i ne radi svoj posao.

Teodor

pre 5 godina

Nista novo, ovo se vidi svaki dan, nazalost ? Kamere postaviti na sva problematicna mesta I jedino zestoke kazne mogu da pomognu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set