• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2019

18:43

(VIDEO) OKRŠAJ BEOGRAĐANINA SA KOMUNALNOM MILICIONERKOM! Prvo svađa, a onda i FIZIČKI OBRAČUN! Komunalna milicija odmah reagovala, DOBILA JE SUSPENZIJU!

Beograd

(VIDEO) OKRŠAJ BEOGRAĐANINA SA KOMUNALNOM MILICIONERKOM! Prvo svađa, a onda i FIZIČKI OBRAČUN! Komunalna milicija odmah reagovala, DOBILA JE SUSPENZIJU!

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sukoba jednog Beograđanina sa komunalnom milicionerkom, a epilog svega je njena suspenzija od strane nadležnih

- Lepo sam vas pitao šta će vam moja lična karta, vi ste dužni da mi odgovorite, šta će vam moja lična karta - upitao je on.

Ličnu kartu je dao, međutim nastavio je da postavlja pitanja, a i da mobilnim snima milicajku.

Milicajka: "Pošto snimate, evo imate snimak da će vam stići prekršajni nalog na kućnu adresu."

Građanin: "Šta znači to, koliki nalog, lepo Vas pitam, nemojte da ste bahati, šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Ajde vozi".

Građanin: "Šta ste rekli, ajde vozi, nećete da mi kažete šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Dobićete prekršajni nalog, ja sam lepo rekla".

Građanin: "Šta znači to, koja kazna je u pitanju?"

U tom trenutku milicajka izlazi iz automobila i kreće ka Beograđaninu koji je snimao, i počinje fizički obračun.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Uz zavrtanje ruku D.V. je ubačen u auto komunalne milicije. Kaže, ka stanici Čukarica krenuo je sa četvoromesečnim honorarom od 150.000 dinara u džepu, koji je neposredno pre incidenta podigao u banci.

Kako kaze Ivan Divac, načelnik komunalne policije u Beogradu, dvoje milicajaca je suspendovano sedam dana pre objave snimka na društvenim mrežama.

- Komunalni policajci su prekoračili svoja ovlašćenja i protiv njih je opravdano pokrenut disciplinski postupak. Takođe su i suspendovani, dok se proces protiv njih ne završi. Ovo je pojedinačni slučaj, a mi ne želimo da dozvolimo slične incidente - kaže Divac.

- Komunalna policija ne toleriše ovakve ispade, i suspendovani policajci će odgovarati. Mi ne želimo da prikrivamo takve stvari, zato smo odmah reagovali. Želimo da uvek budemo na usluzi građanima i da ne bude nikakvih problema.

On je napomenuo da je obavešten MUP i posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilastva u Beogradu, zbog navodnog nestanka 150.000 dinara, koje je privedeni građanin imao kod sebe u trenutku hapšenja.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 4 godine

E,tako se to radi.Komunalnu Policajku treba nagraditi a ne kazniti.Je'l se nepropisno parkirao i za to dobio kaznu?Jeste.Ko ga je terao da trči za njom,snima je i provocira?Tražio-dobio.Nekad ''unošenje'' telefona u lice može više da provocira,nego psovka.

goran

pre 4 godine

i ti mora da si komunalni policajac. Ili možda saobraćajni pa znaš kako se treba pravilno parkirati.

VladaNS

pre 4 godine

Ljubiša, Gospodin je kriv što je ne propisno parkiran i trebalo mu je ispisati prekršajnu kaznu i objasniti gde je pogrešio. Dotična nasilnica je prekoračila ovlaštenje upotrebe sile a uz to se i dolično ponašala, tako da je dobro što je podignut disciplinski postupak protiv nje. Što se tiče kolege što je radio sa gospođom nasilnicom, mislim da nebi trebalo da se suspenzuje ali da snosi odgovarajuće posledice zbog ne zaštite civilnog lica.

RINGISPIL

pre 4 godine

Sto je vise cuvara reda, morala, kamera, to zagararantovana propast drzave i sistema. Ljudi ne VOLE da im drzava uredjuje zivote. Ajde moderatoru objavi ovo ako ti neces ima ko hoce.

BRAVO

pre 4 godine

Postovani ovde se ne radi o disciplinskom postupku, radi se o tezem obliku krivicnih dela prekoracenje i zloupotreba sluzbenih ovlascenja, kao i teskom obliku kradje, i na koji nacin je ova simpaticna tetovirana devojka prosla bezbednosnu proveru i koje su njene kvalitete da obavlja posao za koji je placena? Mislim da odgovornost nije samo na njoj nego jos veca na organima sluzbe koji su vrsili proveru za lica koja se primaju u sluzbu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set