• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2021

10:21

BIO JE ČOVEK KOJI NIKOGA NIJE OSTAVLJAO RAVNODUŠNIM! Vesić izjavio saučešće povodom smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića!

Beograd

BIO JE ČOVEK KOJI NIKOGA NIJE OSTAVLJAO RAVNODUŠNIM! Vesić izjavio saučešće povodom smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je preminuo u 66. godini od posledica srčanog udara, bio čovek koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim

- ​Milan Bandić je bio čovek koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Bio je posvećen svom poslu i spreman na hrabre odluke. Takve ljude obično razumeju i prihvate u vremenima koja dolaze nakon njih - naveo je Vesić na Fejsbuku.

On je istakao da se Bandić, kada bi video nešto novo urađeno u Beogradu, nije ustručavao da pita kako je to postignuto i kako to može da uradi u svom gradu.

- Kada vidi nešto novo što smo uradili u Beogradu, nije se ustručavao da pita kako smo to postigli i kako to može da uradi u svom gradu. Isto tako je uvek bio spreman da mi da iskreni savet kada god je mene nešto zanimalo vezano za Zagreb. Rado je dolazio u Beograd i lepo se osećao u našem gradu. Milane, počivaj u miru koji za života nisi imao - napisao je Vesić.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milekol

pre 3 godine

Vidi se da je Vesić bio policajac nezna gde mu je mesto, pojma nema o protokolu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set