• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2015

13:13

OZVANIČENO PARTNERSTVO  Potpisan ugovor o saradnji Auto moto saveza Srbije i Parking servisa

Društvo

OZVANIČENO PARTNERSTVO Potpisan ugovor o saradnji Auto moto saveza Srbije i Parking servisa

Podeli vest

Potpisivanjem Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji danas je ozvaničeno partnerstvo između Auto moto saveza Srbije i Parking servisa

Ugovor su, u prostorijama Auto moto saveza Srbije, potpisali predsednik AMSS Mirko Butulija i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

- Auto moto savez Srbije kao društveno odgovorna organizacija prepoznao je u Parking servisu partnera sa kojim deli iste vrednosti i pogled na odgovorno poslovanje. U cilju unapređenja  bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, rešili smo da našu saradnju intenziviramo i krunišemo ovim ugovorom. Na taj način, obostranim  zalaganjem, želimo da podignemo kvalitet preventivno bezbednosnih akcija -  istakao je Mirko Butulija, predsednik AMSS prilikom potpisivanja.

Direktor Parking servisa Andrija Čupković izrazio je zadovoljstvo što je u Auto moto savezu Srbije pronašao strateškog partnera sa kojim će ubuduće nastaviti da zajednički inicira i sprovodi projekte i akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su međusobno poverenje obavezavši se na obostrani doprinos postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti bezbednosti saobraćaja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija