• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2016

07:53

PRONAĐENE NESTALE DEVOJČICE IZ VRŠCA! Policija ih našla u napuštenoj kući, NISU POVREĐENE!

Društvo

PRONAĐENE NESTALE DEVOJČICE IZ VRŠCA! Policija ih našla u napuštenoj kući, NISU POVREĐENE!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon intenzivne potrage, pronašli su, uz veliku pomoć građana, u mestu Lokve u napuštenoj kući, dve devojčice iz Vršca, čiji je nestanak sinoć prijavljen policiji.


Kako je saopštilo Odejenje za medije Ministarstva unutrašnjih polsova, devojčice nisu povređene i vraćene su roditeljima.

(FOTO) AKO STE IH VIDELI, JAVITE POLICIJI! Nestale Danijela (14) i Marija (15) iz Vršca!



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
salle

pre 8 godina

I pitam ja sad...kao roditelj pre svega, kakvu kaznu zaslužuju a koja će ih naterati da se dobro porazmisle o stresu i duševnoj patnji koji su naneli svojim roditeljima, uz svesrdnu posrednu zakonsku pomoć pametne države. Pedagoškinje, sociološkinje, psihijatroškinje...savet na sunce.

trtica

pre 8 godina

Batina iz raja izašla. ...!? Pod uslovom da se pokaže da su svojom voljom i činjenjem napravile ovakvu kažnjivu radnju!

Daki

pre 8 godina

Zasto odmah mislite da devojcice zasluzuju kaznu? Zasto se ne zapitate, sta je uzrok tome sto su pobegle? Mozda su i one trpele 'dusevnu bol'? Ne kazem da su u pravu ili nisu, vec samo da ne treba nikog osudjivati, pre nego se uzrok zna.

pedja

pre 8 godina

Da nije možda gos.Vučić kriv što su njih dve pobegle od kuće.Obaveza kazna za takvu decu i roditelje,pa ako imaju da plate nek beže i uvesti ih u evidenciju.

gradjanin

pre 8 godina

mnogo dece dobiju lose ocene, urade nesto sto ne bi smeli ali ne beze od kuce, zasto imam utisak da je tu nesto drugo u pitanju?

Darko

pre 8 godina

Kakva kazna? Sad im treba pričom objasniti da su pogrešile i ponavljati dok same ne postanu svesne svega. Batine ništa ne rešavaju. Pritom voditi računa da se ne sme ograničiti detetovo lravo na slobodu kretanja i komunikaciju. Dakle nema zabrane izlaska i oduzimanja telefona/korišćenja kompjutera. Samo evropski, civilizovano i savremeno. :)

Igor

pre 8 godina

E sad lepo devojcice na seanse kod psihologa,obavezno javljanje i razgovori u centru za socijalni rad.I ako to ne urodi plodom,na predlog radnika centra za socijalni rad deca se oduzimaju roditeljima i smestaju u domovima za decu.

Snežana

pre 8 godina

Zašto kaznu? Treba ispsitati razlog zašto su napustile kuću. Nijedno dijete ne napušta roditeljski dom bez dobrog razloga.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija