• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.03.2016

08:31

HOROR U ŠKOLI U NOVOM SADU! Dečaka vršnjaci brutalno tukli kaišem, TERALI GA DA PIJE URIN!

Društvo

HOROR U ŠKOLI U NOVOM SADU! Dečaka vršnjaci brutalno tukli kaišem, TERALI GA DA PIJE URIN!

Podeli vest

Pravi horor se dogodio u novosadskoj Osnovnoj školi "Branko Radičević" kada je učenik Ž. J. pretučen kaišem u školskom toaletu, i bio primoran da pije i urin

 

 

 
Prema rečima Z. J., majke pretučenog učenika, tukli su ga više puta, gnječili mu prste, terali da pije urin, a svoja iživljavanja posle objavljivali na Jutjubu, pšiše Blic. 

Ona je za sve ovo saznala pre sedam dana, kada su ga zajedno s još jednim šestakom pretukli u školskom toaletu.

POTRESNO PISMO! Ove reči je majka borac posvetila sinu Aleksi koji se ubio zbog vršnjačkog nasilja!

- Taj dan tukli su ih kaiševima i šakama. Zvali su me u školu, tamo su bili policija i Hitna pomoć. Nisam mogla da dođem sebi. On nije hteo da mi kaže šta se dešava, jako je miran dečak. Primetila sam jednom modrice na rukama i nagnječen prst, ali je rekao da se povredio na fizičkom. Posle mi je priznao da su mu pretili nožem i palili ga upaljačem da bi o svemu ćutao - kroz plač priča Z. J. za ovaj list.

VRŠNJAČKO NASILJE CVETA NA KOSOVU! U školama zabeleženo skoro 600 incidenata!

Od siline udaraca kaišem, dečak je tog dana zadobio hematome na obe ruke i po leđima, a kada se konačno oslobodio od straha, Z. J. je saznala i druge strašne stvari - gnječili su mu prste postoljem za toalet-papir i terali ga da pije urin iz plastične flaše u koju su pre toga urinirali pred njim. Inače, kada je došao kući s nagnječenim prstima, rekao je da je pao na fizičkom, a tih dana u školi nije mogao ni da piše.

NIŠKA ŠKOLA IZ HORORA! Novi slučaj vršnjačkog nasilja u školi nesrećnog Alekse Jankovića?!

Protiv četvorice osmaka pokrenut je postupak u Višem javnom tužilaštvu za zlostavljanje i mučenje. Oni su policiji priznali svoja iživljavanja, a ispostavilo se da su pred Ž. J. i još jednog šestaka tukli, ali ređe i ne toliko brutalno, još trojicu učenika iz iste generacije.

ALARM! Vršnjačko nasilje je okidač za gojaznost, srčane bolesti...

Potresena majka kaže da je šokantno to što je sva ta mučenja snimala jedna devojčica koja ide u isti razred kao i ta četvorica osmaka, a ti snimci su nekoliko dana bili na internetu, ali su brzo skinuti.

UŽAS NA ČUKARICI! Tinejdžerke brutalno pretukle maloletnicu

- Nastavnica nije htela da uđe u toalet kada je saznala da su oni tamo pretučeni, nego je zvala direktora jer je muško. Navodno nisu znali da se sve to dešava, a većina dece je znala da su ih prebijali. Pa vukli su ih po hodnicima. Škola želi sve da zataška. Imaju i video nadzor koji očigledno ne pregledaju - nastavila je dalje priču ova majka.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS U KRUŠEVCU! Brutalno pretukle drugaricu!

Aleksandar Maletin, direktor škole, tvrdi da nije znao za vršnjačko nasilje.

- Našao sam dvojicu učenika u toaletu kako plaču. Odmah sam pozvao policiju i Hitnu pomoć. Nisu hteli odmah da mi kažu o čemu se radi, bili su uplašeni. Reagovali smo čim smo saznali, zvali smo i Centar za socijalni rad, te smo pokrenuli disciplinski postupak protiv učenika - poručio je on i dodao da nema moućnosti da zlostavljače izbaci iz škole, tako da će ih kazniti ukorima i smanjenim vladanjem.

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE U KRUŠEVCU! 95% dece bilo izloženo vršnjačkom nasilju!

Prema rečima psihologa Žarka Koraća, iza ovakvih stvari uvek stoje poremećeni odnosi u porodici, koja obično izgleda normalno i harmonično, a u stvari je disfunkonalna. Deca iz takve porodice se udružuju s drugim nasilnicima, a sprovodeći teror osećaju se moćno i snažno. Branka Tišma, školski psiholog kaže da današnja deca nisu surovija već bolje kriju stvari od roditelja. S druge strane roditelji teško prihvataju da im je dete nasilnik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 8 godina

MOLOLETNIKE KAZNJAVATI KAO ODRASLE ,DATI MAKSIMALNU KAZNU

nikola

pre 8 godina

nemam riječi za ovaj postupak. da je moj sin to nekom uradio svaku bi mu koščicu slomio pa nek me optužuju za šta hoće. znam da moja deca ovo nikad neće uraditi jer se vaspitanje nosi iz kuće. podrška toj jadnoj dečici i roditeljima, izdržite budite jaki, katastrofa šta je vaš sin preživeo ali zbog njega izdržite dajte mu opet krila!!!!

slobodan

pre 8 godina

Ученике насилног понашања, кажњавати као и остале малолетне деликвенте, а не да им место на којем чине насиље, буде сигурна кућа, али кажњавати и родитеље, а првенствено, директора, наставнике, психологе и остале који раде и примају плату за то да децу образују и васпитавају, и да сносе одговорност за свој неуспех, а за неспособност, неделом доказану, да им се забрани обављање тог посла, доживотно. Мењати закон.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17