• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.05.2016

14:17

ČADEŽ: Napredak u pregovorima za bescarinski izvoz "fijata" u Rusiju!

Društvo

ČADEŽ: Napredak u pregovorima za bescarinski izvoz "fijata" u Rusiju!

Podeli vest

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da je vlada na dobrom putu da realizuje dogovor sa Ruskom Federacijom za bescarinski izvoz "fijata" na to tržište

- Za nas kao Privrednu komoru, ali ne samo kao organizaciju, već u smislu naših članica, koje su i kooperanati i dobavljači Fijata, to je veoma važno pitanje. Čini mi se da smo na veoma dobrom putu da se realizuje dogovor - rekao je Čadež novinarima nakon otvaranja edukativnog programa "Leader project 2016" poslovne škole Ivej Biznis skul, u organizaciji kanadsko-srpsko poslovno udruženje CANSEE, PKS i ambasada Kanade.

ČADEŽ: Politička stabilnost i reforme ključni za Srbiju

Čadež je podvukao da je bescarinski izvoz pre svega stvar pregovora koje vodi Vlada Srbije sa predstavnicima Ruske Federacije, dok PKS može samo da pozdravi napredak tih pregovora.

- Ostaje da vidimo kako će se to odvijati dalje. Čini mi se da smo na dobrom putu, kao i da postoje dobri signali za nešto što je već započeto, kada je reč o bescarinskom izvozu fijata - rekao je on.

ČADEŽ: Srpske firme mogu biti dobavljači međunarodnim!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17