• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.10.2016

21:37

(FOTO) ARKAN JE ŽIV? Misteriozni posetilac na grobu komandanta SDG!

Društvo

(FOTO) ARKAN JE ŽIV? Misteriozni posetilac na grobu komandanta SDG!

Podeli vest

Iako je prošlo 16 godina od tog 15. januara kada je pucnjima u holu hotela Interkontinental ubijen Željko Ražnatović Arkan, razne teorije o tome da je on i dalje živ se redovno pojavljuju u javnosti

Povod za najnoviju teoriju o lažnoj Arkanovoj smrti je fotografija koja se pojavila na Fejsbuku. Na njoj se vidi čovek koji neodoljivo podseća na pokojnog vođu tigrova, kako stoji pored groba.

 

 

 

Iako je, za većinu ljudi, apsurdno i pomisliti da bi čovek na fotografiji mogao da bude pokojni Ražnatović, zaverenicima je i više nego dobar povod da krenu u nove teorije.

Podsetimo, Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine u tadašnjem hotelu Interkontinental.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
juka

pre 7 godina

JA SAM LIČNO MIŠLJENJA DA JE UBISTVO ISCENIRANO U SUGLASNOSTI SA TADASNJOM DB.ARKAN JE BIO SPECIFICAN I NA TAKO NAIVAN NACIN GA NE BI MOGLI UBITI.DEFINITIVNO JE TO REŽIJA.

dekile

pre 7 godina

...da podsetimo, mediji su preneli vest da je Arkan ubijen. Pametnom dosta, slažem se sa komentarom da je sve režija DB -a, da ne bi otišao u Hag i rekao svašta, sklonjen je na vreme n

blagoje supic

pre 7 godina

Kako da ne rezija! ej bre nije moguce ubiti preds. FK Pristina.

MAMA CECA

pre 7 godina

Ostavite coveka na miru da zivi nego vatajte politicku mafiju koja ojadi ovu drzavu....svi na Brionima i Maldivima odmaraju svoje umorne mozgove od teskog lopovluka:D

Lana Schwartz

pre 7 godina

Neko namontirao covjeka pored Arkanovog groba(koji zaista podsjeca na Arkana) fotografisao ga i okacio sliku da pravi morbidne sale.

englezii

pre 7 godina

Na zalost ti si u pravu ! Inace nebi proslo bez osvete ! Mada ja mislim da on stvarno zivi al ne tu i ne u okolini ! da se bas Ceca toliko povuce i postane svetica nije moguce !

Nikola

pre 7 godina

Ovaj covek na slici mozda i lici na Arkana pre 20 godina. Ako je i ziv Arkan bi imo sad 64 godine.

marko

pre 7 godina

ljudi, neki dan sam s ovim covekom putovao u busu, mnogo podseca na Arkana, cak ga je i policajac na granicnom prelazu Raca, posmatrao 5 minuta...Tako da, lici na arkana, ali nije on .

Slobo

pre 7 godina

Pitajte Cecu I Miru Škorić gdje se Sakrijo !

LM

pre 7 godina

Ovaj nesto ni ne lici na Arkana, kad pogledate malo pazljivije. Mada, verujem da nije mrtav.

Levcanin

pre 7 godina

Kako nije ziv. Eno ga igra tenis sa mojim dedom. Bog da im dusi oprosti.

BR

pre 7 godina

Arkan je srpski Obilic ! Mnogima se prividja ! Jer mnogi se s razlogom plase mraka !

cupavi berlin

pre 7 godina

DOSTA JE TIH INTERESNIH PATRIOTA: POGOTOVU CRNOGORAC:

Benning78

pre 7 godina

Samo budala bi povjerovala da je Arkan mrtav.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17