• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdana Gligorijević

02.11.2016

18:19

TRPI MOBING! Mašinski inženjer iz Užica počeo štrajk glađu!

Društvo

TRPI MOBING! Mašinski inženjer iz Užica počeo štrajk glađu!

Podeli vest

Mašinski inženjer iz Prvog partizana Milovan Milović (58), danas je u svojoj kancelariji je započeo štrajk glađu, zbog, kako kaže, maltretiranja nadređenih

- Prvo sam dobio otkaz, pa sam sudskim rešenjem vraćen na posao, a od tada se ređaju kazne - kazao je Milović i tvrdi da je sve počelo pre dve godine, kada se umešao u rad Saveza sindikata metalaca u „Prvom partizanu“. 

- Smetale su mi privilegije i njihov rad u ličnom interesu. Bio sam jedan od najboljih radnika, a onda je usledio sudski spor beogradske centrale i našeg lokalnog sindikata, a ja sam zbog toga kao nekakav kriminalac dobio otkaz. Kada me je sud vratio na posao, onda je krenulo maltretiranje od šefova, preko cele rukovodeće strukture, do generalnog direktora, po 5 posto mi svakog meseca odbijaju od plate bez ikakavog obrazloženja, dobijam kazne, ne daju mi da priđem mašinama, a ranije sam održavao osam mašina. To traje već godinu i po dana. Zato ću protiv rukovodilaca podneti tužbu za mobing, dok molim moje kolege da se ne iščuđavaju, jer svi dobro znaju kako me maltretiraju - rekao je Milović.

Dobrosav Andrić, direktor „Prvog partizana“, izjavio je da je Milović premešten na drugo radno mesto i da je to uobičajeno u velikim preduzećima, jer je procena da je tu korisniji, ali da će u svakom slučaju nastojati da reši ovaj problem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Skotovi jedni treba vas sve najuriti s posla da ima pravde,dokle cete vise da se pod parolom stranacke opredeljenosti izivljavate nad neduznim ljudima samo zato sto ne misle isto kao i vi pokvareni, iskompleksirani i  nemoralni idioti.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija