• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: juznevesti

08.02.2017

08:50

(HIT FOTO) NIŠLIJA KLETVOM PROTIV INSPEKTORA: Gospode, ko zatvori...

Društvo

(HIT FOTO) NIŠLIJA KLETVOM PROTIV INSPEKTORA: Gospode, ko zatvori...

Podeli vest

Kletva okačena između dve ikone u izlogu fotografske radnje u "Kalči", neobičan je način jednog Nišlije da se "osveti poreskoj inspekciji"

 

Inspekcija je privremeno zatvorila njegov lokal.

Pored fotografija dece u krilu Deda Mraza, foto-kalendara, mladih, zaljubljenih parova, od juče u izlogu "Foto Selme", u prizemlju opustelog tržnog centra, stoji natpis:

"Gospode! Onima koji zatvaraju radnje zatvori kuću da nikad ne progledaju. Amin!" 

Ova kletva se nalazi između svetačkih lica Isusa Hrista i njegove majke Marije sa mladim mesijom u naručju. 

Vlasnik Ivan Nikolić kaže da je to njegova i poruka njegovog oca inspekciji koja je zatvorila izvor njihovih prihoda. 

- To je naš način da odgovorimo poreskoj inspekciji koja nam je zatvorila radnju - rekao je Nikolić. 

Vlasnik radnje dodaje i da veruje da je neko od inspektora već video ovu kletvu, jer, kako kaže, oni proveraju da li je radnja otvorena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Katanac nego šta

pre 7 godina

Vlasnik fotografske radnje je za TV izjavio, pored navedene kletve, da je on vernik i da ono što ne može sam da uradi to prepušta Bogu! Verovatno je i fiskalne račune i porez prepustio Bogu! Smetnuo je sa uma vlasnik pa zaboravio da ni crkva ni Bog ne plaćaju porez i na izdaju fiskalne račune, zato je usledio katanac! I treba, nego šta!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija