• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2017

14:59

EKSKLUZIVNI PAPARACO! MAJA ADROVAC, lepotica optužena za atentat na Milana Beka, ŽIVI 200 NA SAT!

Društvo

EKSKLUZIVNI PAPARACO! MAJA ADROVAC, lepotica optužena za atentat na Milana Beka, ŽIVI 200 NA SAT!

Podeli vest

Plavokosa lepotica osumnjičena za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena ludovala u petak po beogradskim kafićima i kafanama u društvu frizera Peđe Božića

Dok čeka suđenje, Maja uživa u noćnom životu. Prijateljima govori da se ne plaši da će biti osuđena i vraćena u zatvor jer nije ni za šta kriva

Plavokosa lepotica Maja Adrovac, koja je optužena da je u novembru 2014. godine pomagala Aleksandru Zdravkoviću prilikom pokušaja atentata na biznismena Milana Beka, ne haje mnogo za probleme sa zakonom i živi bukvalno 200 na sat!

Informerov paparaco je u petak uveče pratio Maju u stopu i uverio se da nju nimalo ne brine to što joj je Apelacioni sud u januaru ukinuo prvostepenu oslobađajuću presudu koja je donesena u junu prošle godine i naložio novo suđenje. Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je prošlog meseca optužnicu protiv nje zato što su ocenili da "nije zanemarljiva činjenica da je na četiri ispaljene čaure na Beka pronađen njen DNK".

HRONOLOGIJA SUČAJA BEKO:

14. 11. 2014. - pucano na Beka ispred njegove kuće na Senjaku
17. 7. 2015. - uhapšena misteriozna lepotica Maja Adrovac zbog atentata na Milana Beka
26. 4. 2016. - puštena iz Centralnog zatvora i određen joj kućni pritvor
17. 6. 2016. - Viši sud u Beogradu oslobodio je Maju Adrovac optužbi da je pomagala u pokušaju ubistva na Beka
10. 1. 2017. - Apelacioni sud ukinuo je presudu kojom je Maja Adrovac u junu bila oslobođena optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva

Kako se vidi na našim slikama, dok čeka suđenje za učešće u atentatu, Maja uživa u noćnom životu. Kako kažu njeni prijatelji, nimalo se ne plaši da će biti osuđena i vraćena u zatvor i tvrdi da ni za šta nije kriva.

Ekipa Informera je saznala da je lepotica u petak svratila do svog dobrog prijatelja, poznatog beogradskog frizera Peđe Božića i tu smo krenuli u svoju poteru. Čekali smo je ispred njegovog salona na Vračaru dok su oni objavljivali selfi fotografije na društvenim mrežama.

Nakon što je Božić doterao lepu Maju, zajedno su se uputili prema kafiću "Terminal", koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save. Tamo su ih dočekali prijatelji u čijem društvu su sedeli gotovo tri sata. Pijuckali su piće, pušili nargile, a Adrovčeva je svaki čas bacala pogled na svoj mobilni telefon.

Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Maje jer je na četiri čaure s mesta napada na Beka pronađen njen DNK

Oko sat vremena pre ponoći otišli su u beogradsku kafanu "Tarapana", gde je nastupala poznata pevačica Katarina Grujić. S obzirom na to da Peđa Božić frizira i Kaću, upoznao je Maju sa njom, fotografisali su se zajedno, a zatim su tu fotku objavili na Fejsbuku. Oko tri sata ujutru Božić je ispratio Maju do njenog stana.

Informer
Informer
Informer
Informer
Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stevan

pre 7 godina

postovani novinari, u nedostatku zanimljivih vesti, u zelji da se neke bitne teme stave po strani, ne morate da pisete vesti o nekim polu ljudima, kriminalcima, starletama, psihopatama i ostalim crnim rupama naseg drustva, morate imati obzira da ove vesti citaju i mladi tinejdzeri koji na osnovu vasih tekstova prave neki sud o poimanju pravih vrednosti, stoga vas molim da kada vec pisete nebitne tekstove pisite o sportistima i o zanimljivim cinjenicama velikih ljudi (tesla, ajnstajn, pupin, njutn, platon...). zaista vas molim verujem u ime cele nacije, pomozite i vi malo u usmeravanju dece na pravi put kada vam je vec data ta moc u ruke. hvala\n

Andjeo

pre 7 godina

Postovana zabrinuta kevo Posveti paznju malo svom muzu posto davis svoju decu i druge putem interneta. Sta ti mislis ko si ti da govoris drugima sta da citaju a sta ne. Gledaj sebe i svoj posao. Ti si jedna od onih cudih osoba koja blene u druge I jedva ceka da neko nesto pogresi kako bi zvala policiju ili nekog nadleznog. Kome je do fizicara? Ti bre pukla Obavezno da odes kod cike u belom mantilu da ti proveri glavu.. mnogo si nestabilna

zoran

pre 7 godina

Koja je to masa budala i od toga pretvoris ih u nesto bitno kroz neku vest...tuga...lezilebovici i nista vise od toga.

mali fica

pre 7 godina

Ovaj je sigurno s one strane Duge,dok je nije odveo u krevet.

Stasha

pre 7 godina

Sta je briga...dala ministru i sad opusteno.....ha ha ha ah ah ah

Amater

pre 7 godina

MOZDA CEKA BEKA DA MU SE IZVINI ZA POKUSAJ UBISTVA.

Dule Arilje

pre 7 godina

Stevane, svaka ti je zlatna! Pa zar Vi, koji ste fakultet zavrsili i verovali u bolje sutra u ovoj zemlji da pisete o ovakvima?! Pisite koliko je cena prasica,jaganjaca, sira, kajmaka... po Srbiji , mozda pomognete nekom postenom narodu. Vi kreirate misljenja, interesovanja,vrednosti...ne zaboravljajte to.

ZEMUNAC

pre 7 godina

A što nepišete o zakupu zemljišta u VOJVODINI na 30 god. ili aerodroma n 25 god. znači odlazeća vlast se boji da će IZGUBITI, pa šta može da proda, i izda samo da se dokopa novaca veća su, ili ista gamad od onih ŽUTIH . Pa vi kao naj obavešteniji nikako nepišete o toj famoznoj prodaji ili zakupu zemljišta ućutali se nemate( ONO )da pišete . SRAMOTA o svemu pišete ali nikako o rasprodaji Srbije

ZEMUNAC

pre 7 godina

Sve vam verovati ali prva fotografije u friz. salonu i dalji tekst pa stvarno smešno ,, da neće i on da se kandiduje za predsednika

Izbori 2024

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15