• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

10.04.2017

13:48

(FOTO) TUGA DO NEBA! U Beogradu sahranjen PILOT-HEROJ Dejan Pandurović!

Društvo

(FOTO) TUGA DO NEBA! U Beogradu sahranjen PILOT-HEROJ Dejan Pandurović!

Podeli vest

Dejan Pandurović, jedan od pilota Vojske Srbije koji je stradao u padu aviona "super galeb G-4" u petak kod Šapca, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu

 

Rođaci, prijatelji i stotine građana došli su da odaju poštu pilotu koji je izgubio život pokušavajući da avion u padu usmeri što dalje od naseljenih delova sela Slatina kod Šapca.

Povorka je krenula i izneli su kovčeg uz tužnu melodiju truba.

Dejanovoj ćerki je pozlilo pa je Hitna pomoć odmah reagovala. Ministar Đorđević je prilikom odlaska s groblja, Dejanovu ćerku poljubio u čelo.

– Srce moje iščupano je, kako će majka da živi bez tebe? – zapomagala je majka dok su Dejana spuštali u raku.

Izneli su kovčeg uz tužnu melodiju truba. Jecaji majke su odjekivali Novim grobljem.

Ona grli kovčeg i vrišti: “Gde mi to vodite dete?”

Neutešna majka plače nad grobom i kroz jecaje izgovara: “Kako će majka da živi bez tebe Dejane ljubavi moja? Kako će majka? Kako će Jelena? Šta ćemo bez tebe? Šta je ovo bilo? Zlato moje!”

- Šta je ovo? Šta je ovo, hoće li neko da mi kaže – izgovarala je kroz plač majka nastradalog Dejana.

U povorci su brojni prijatelji i rođaci, kao i kolege s posla, koji ne mogu da veruju da njihovog Dejana više nema.

Dejana će svi pamtiti po lepim stvarima, bio je vrsni pilot, tokom karijere obavljao je više letačkih dužnosti i za svoj rad nagrađivan je i pohvaljivan.

Tišinu prekidaju teški koraci u koloni, a svima je na pameti samo jedna misao – Dejan je iza sebe ostavio dvoje male dece i neutešnu suprugu.

Informer

Vojni avion "super galeb G-4" srušio se u petak na području sela Slatina kod Šapca a tom prilikom poginuli su piloti, potpukovnik Nenad Ćulibrk iz Komande RV i PVO i kapetan Dejan Pandurović iz 252. školsko-trenažne avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade.

Informer
Informer



(VIDEO) TRAGEDIJA! Srušio se vojni avion Super Galeb G4 kod Šapca - OBA PILOTA POGINULA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija