• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2017

15:56

(VIDEO) SAHRANA SRETENA KARIĆA: Amfilohije drži opelo, više od 20 popova, dron sve snima iz vazduha!

Društvo

(VIDEO) SAHRANA SRETENA KARIĆA: Amfilohije drži opelo, više od 20 popova, dron sve snima iz vazduha!

Podeli vest

Biznismen Sreten Karić koji je preminuo posle duge i teške bolesti biće sahranjen danas

Komemorativni skup održan je danas u Vili Jelena, gde su se od njega oprostila njegova mnogobrojna porodica najbliži prijatelji i saradnici koji su odali poslednju počast.

Opelo je počelo tačno u 15 časova  u Crkvi Svetog Nikole na Novom groblju, a činodejstvuje Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije,vladika Irinej Bački i mnogobrojno sveštenstvo.

Sahrani prisustvuje osim mnogobrojne porodice Karić, prijatelja, poštovalaca i poslovnih saradnika i veliki broj ličnosti iz političkog i javnog života Srbije.

Majka Danica, koja ima 98 godina, je sve vreme uz kovčeg svog sina.

 

Sretene moj... Posted by Bogoljub Karić on среда 3. мај 2017.

 

Na sahranu je došla i nekadašnja voditeljka Marija Maćić, a i Sandra Perović voditeljka RTS-a. Sa komemoracije na sahranu došao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije ComTrade Group i predsednik Atletskog saveza Srbije.

Među prisutnima su i Tihomir Arsić, Dragan Kujundžić, Dragan Džajić sa suprugom.

Na poslednji ispraćaj došao je i Dule Savić. Tu su i Đurašković, Vladimir Čušev, ambasador Belorusije, potom Zoran Babić, Branko Ružić.

U povorci su i Marko Mišković sa suprugom i Aco Pejović, kao i Vladimir Božović. Tu je i Vidoje Ristović, biznismen i suprug Nikoline Pišek. U povorci je i Nikola Lazetić.

Patrijarh Irinej uputio je iskreno saučešće porodici Karić povodom smrti Sretena Karića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija