• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2017

07:08

OZBILJNO ZAHLADNELO! Evo gde će danas u Srbiji biti magle, A GDE ĆE SVE PADATI SNEG!

Društvo

OZBILJNO ZAHLADNELO! Evo gde će danas u Srbiji biti magle, A GDE ĆE SVE PADATI SNEG!

Podeli vest

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije tokom dana se na području cele zemlje predviđa mraz i magla mestimično, na severu i zapadu zemlje, a tokom dana pretežno sunčano

U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno na istoku i jugoistoku ujutru i pre podne još ponegde sa snegom.

Vetar slab i umeren, pre podne severozapadni, posle podne jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -5 stepeni C na severu do 2 stepena C na jugu i istoku, a najviša dnevna od 3 do 7 stepena.

Inače, tokom noći i sutra ujutru predviđeno je oblačno mestimično sa snegom u zapadnoj, južnoj i istočnoj Srbiji uz stvaranje snežnog pokrivača, u nižim predelima od 10 do 15 cm, a na planinama i preko 20 cm.

Tokom noći i sutra ujutru više padavina očekuje se na jugoistoku i istoku.

U Beogradu će ujutru na širem područja grada biti mraza i magle, tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, pre podne severozapadni, posle podne jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -2 do 0 stepeni Celzijusa, najvisa dnevna oko 5.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 5. decembra, prognozira se da će u sredu jutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom mestimično, tokom dana malo toplije, pre podne pretežno sunčano, u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju posle podne naoblačenje sa severa i zapada, mestimično sa slabom kišom.

Do kraja nedelje pretežno oblačno, u četvrtak i petak, mestimično sa kišom, više padavina u južnim i jugozapadnim krajevima, na višim planinama sa snegom, a za vikend i u ponedeljak hladnije pa se sneg očekuje ponegde i u nižim predelima.

Zatim hladno i bez padavina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija