• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

12.03.2018

22:35

POTPUNI PREOKRET? U IZGUBLJENOJ TORBI NIJE BILO 40.000 EVRA: Ogorčena sestra mladića koji je izgubio pare,  DEMANTUJE PRIČU O POŠTENOM NALAZAČU!

Društvo

POTPUNI PREOKRET? U IZGUBLJENOJ TORBI NIJE BILO 40.000 EVRA: Ogorčena sestra mladića koji je izgubio pare, DEMANTUJE PRIČU O POŠTENOM NALAZAČU!

Podeli vest

Priča o Siniši Dabiću, radniku Aerodroma “Nikola Tesla” koji je pre desetak dana pronašao i vratio torbu sa većom količinom deviza, "zapalila" je danas društvene mreže. Sada se oglasila i J. Š., sestra mladića koji je zaboravio torbu na aerodromu, uz napomenu da u “priči ima nekoliko netačnosti”

- Ja bih baš volela da imam tih 40.000 evra o kojima on priča, ali ne želim da mi nakon njegove izjave neko upadne u kuću i da me opljačka zbog para koje nemam. Sad se bojim za svoju bezbednost – rekla je J. Š.

Ona tvrdi da u torbi nije bilo 40.000 evra.

- Moj brat radi u inostranstvu po tri meseca, i ovaj put se vraćao sa takvog putovanja. Kada je sleteo, skupili smo stvari i krenuli ka parkingu, a onda ubrzo shvatili da nedostaje torba sa laptopom, u kojoj je i novčanik. 

Ja sam se odmah dosetila da pozovem Komunalnu policiju, a brat je rekao: „To mora da je neko već uzeo, neću ni da se vraćam, radio sam tri meseca za džabe.“

Nakon što je pozvala komunalnog policajca, sve vreme su bili na telefonskoj vezi i objasnila mu je gde su tačno ostavili torbu. On je krenuo ka kolicima za prtljag u kome je ostala torba, i pored nje je uočio Dabića. Ubrzo su pristigli i zaboravni mladić i njegova sestra.

- U novčaniku je bilo oko 1.000 dolara i nešto više od 5.000 evra, sve u novčanicama od po 50 evra. Ne znam odakle tom čoveku da je u torbi bilo 40.000 evra. Uostalom, nije ni imao vremena da prebroji novac, jer smo i mi odmah stigli. Sve ukupno je trajalo možda pet ili deset minuta.

Informer

Ona tvrdi da je netačno i to da je prvobitno odbio ponuđenu čast.

- Zahvalna sam što nam je sačuvao novac, ali zbog višestruko preuveličane sume, sada se plašim da bi neko mogao da napadne mene i moje dete, a brat je već otišao na naredno putovanje.

 Takođe, nije istina da moj brat živi u Norveškoj, on čak i nije bio u Evropi. Takođe, rođendan mu nije 10. marta, već u avgustu – priča ova šokirana devojka.

NAŠAO 40.000 EVRA NA AERODROMU I ODMAH IH VRATIO VLASNIKU: Slučaj Siniše Dabića iz Borče dokazuje da danas još ima POŠTENOG SVETA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

od buve jarca od jarca ...magarca...i tako dalje...Verujte samo...sebi...

Blin

pre 6 godina

Nije trebao ni da vrati onda? Ovako vam je samo bezveze navukao strah da vas neko opljacka... Sram ga bilo, umesto da je uzeo pare za sebe i postedeo vas dusevnog bola. Au kakvi ljudi.. Strasno!

mica

pre 6 godina

Kakav je to novcanik u kojeg stane 40000€ ? Ne stane ni 1000$ i 5000€ u novcanicama po 50€. Mora da je bio neki dzak.

deda Raša

pre 6 godina

E da ih je prisvojio, u torbi bi bilo preko 50.000. Kako ima zlobnih. Koliko je dato kao nagrada nalazacu?

Kiss

pre 6 godina

Kako je nije sramota da pljuje po postenom coveku trebalo je tu torbu da nade neki lopov

caslav

pre 6 godina

više od 10 hiljada mora da se prijavi na carini,...u tom grmu leži zec.

Pop

pre 6 godina

Koji ste licemeri brate i sestro. Ako nije bilo 40.000€ vec tih 1000 i 5000 zasto ste se vratili? Posro se brat vec bio "oprostio"? Poenta je u tome, sto prvo niste prijavili na carini kolicinu novca koliku unosi u zemlju a drugi je kako je i na koji nacin tvoj bret "zaradio" tolike pare za tri meseca ako je radio posteno?! Jer znaju radnici aerodroma i komunalci kada ste pravili zapisnik, koliko je novca bilo!! Zasto nisi uz tekst, prilozila sliku zapisnika? Jadni ste i ti i brat.

Marcco

pre 5 godina

Prijavljuju se iznosi veći od Eur 10 000 ili ekvivalenta

Malisa

pre 6 godina

Gde se rasdi 3 meseca i zaradi 40.000 evrijca, daj adresu da idem i ja da poradim 3 meseca. Aaaaa mozda si radio kao gejmen pa zaradio te pare.

Web Design

pre 6 godina

Ko je objavio ime coveka koji je izgubio torbu? Niko! Sestra zeljna medijske paznje.

Nena

pre 6 godina

Ko zna šta je tu istina? Ako je uneo 40.000 €, a nije prijavio, ne sme to javno da prizna, jer je napravio carinski prestup i mogao bi da snosi odgovarajuće zakonske posledice. To takođe može da bude razlog zašto njegova sestra demantuje iznos.

caki

pre 6 godina

Ако сам добро схватио овој женскињи је криво што овај лик који је пронашао новац није ковертирао бар још пар хуљада евра у знак извињења што им је пронашао лову. Колико разумем испада да су они њега наватали иначе би им сигурно мазнуо кинту............хехехе е свакавих болида има мајко мила........

Radovan

pre 6 godina

Ovo je jos jedan dokaz da se postenje ne isplati. Na kraju ce posteni nalazac jos ispasti nekakav olos ili lazov.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija