• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

09.05.2018

19:03

SRPSKA ĆE SPREČITI SARAJEVO DA NA NJENOJ TERITORIJI SMESTI MIGRANTE: Dodik: Sve ćemo ih vratiti u Federaciju!

Društvo

SRPSKA ĆE SPREČITI SARAJEVO DA NA NJENOJ TERITORIJI SMESTI MIGRANTE: Dodik: Sve ćemo ih vratiti u Federaciju!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra apsolutno neprihvatljivim da Savet ministara ili bilo koja zajednička institucija u BiH predlaže ili donosi odluku o smeštaju migranata na teritoriji Srpske

Nećemo dozvoliti da na prostoru Zalužana kod Banjaluke ili kod Kalinovika, ili u bilo kom drugom mestu ili objektu u Republici Srpskoj budu smješteni migranati, poručio je Dodik. 

- U naše ime ne može niko donositi odluku o tome - jasan je predsednik Srpske u izjavi Srni na pitanje da prokomentariše pozive iz FBiH upućene zajedničkim institucijama u BiH da što prije odrede lokacije vojnih kasarni u BiH u koje mogu da budu smešteni migranti.

On je naglasio da će tražiti od Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da sve migrante koje zateknu na teritoriji Srpske sprovedu u FBiH gde su i do sada primali osobe za koje je dokazano da pripadaju migrantskom talasu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olivera

pre 5 godina

Naravno, dokle misle da nam menjaju demografsku sliku? Ionako nas je malo, stradavali smo i ubijani u svim ratovima, kao i u logorima, pokrstavani-pa dole vise?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija