• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

30.11.2018

14:16

(FOTO/VIDEO) ČELNICI ZVEZDE SE SASTALI SA STUDENTIMA I SPORTISTIMA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Iz ove bitke ćemo izaći kao pobednici, lepo je danas biti ovde!

Društvo

(FOTO/VIDEO) ČELNICI ZVEZDE SE SASTALI SA STUDENTIMA I SPORTISTIMA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Iz ove bitke ćemo izaći kao pobednici, lepo je danas biti ovde!

Podeli vest

Predstavnici FK Crvena zvezda Dragan Džajić, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela obratili su se studentima u amfiteatru Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici. Oni su se sastali sa predstavnicima studenata i sportskih klubova sa severa KiM

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić  istakao je da je uveren da će na kraju bitke oni biti pobednici.

Znam da ćemo iz ove bitke izaći kao pobednici i da će situacija biti povoljna za sve nas. Hoću da znate da vam milioni Delija šalju nadu i veru da ćemo pobediti. Ova crvena boja i kosovski božuri su uvek bili uz srpski narod na KIM - rekao je on.

Foto: A.G.

Svetozar Mijailović, predsednik fudbalskog kluba Crvena Zvezda dodao da je ljubav studenti izražavaju prema Zvezdi velika.

- Ljubav koju iskazujete prema našem klubu je velika. Ovde sam posle 30 godina. To što sam danas osetio je snaga kija će vas zadržati na našem i vašem tlu gde se rađala današnja Srbija - iskren je Mijailović.

Sportski Direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da su oni došli da podrže svoj narod i dodao je da je baš lepo biti u Kosovskoj Mitrovici.

Foto: A.G.

- Lepo je biti danas u Kosovskoj Mitrovici  došli smo da vas podržimo u zahtevima da ostvarite svoja ljudska i ekonomska prava koja su vam dugo vremena ugrožena. Podrška nije samo danas, na našm stadionu se uvek pevaju pesme o KIM. Video sam veliko jedinstvo na KIM. Vi mladi ste najbolje što imamo u zemlji, zadržite jedinstvo koje imate i pobedićemo ovo što vas sada muči - zaključio je Mrkela.

(FOTO) DŽAJIĆ, TERZIĆ I MRKELA DANAS U SEVERNOIJ MITROVICI! Čelnici Zvezde sastaju se sa studentima i sportistima s KiM, a prisustvuju i protestu zdravstvenih radnika!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Bravo i hvala u ime Srbije što podržavate naš narod na KiM.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija