• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M. - K. P.

09.12.2018

22:25

PLANULI ARANŽMANI ZA NAJLUĐU NOĆ! SRBI ZA DOČEK na Kubu i u Egipat!

Društvo

PLANULI ARANŽMANI ZA NAJLUĐU NOĆ! SRBI ZA DOČEK na Kubu i u Egipat!

Podeli vest

Srbi će novu, 2019. godinu u velikom broju dočekati na egzotičnim destinacijama poput Kube, Egipta i Malte, otkriva Informer!

Veliki broj ovih aranžmana gotovo je rasprodat, a cene, u zavisnosti od mesta dočeka, hotelske usluge, prevoza i broja noćenja, variraju od 175 do 1.349 evra.

Pored dalekih i toplih krajeva, ovu Novu godinu dosta domaćih turista dočekaće, kao i do sada, u Beču, Budimpešti i Rimu.

Dušan Anastasov iz turističke agencije "Big blu" potvrdio je za Informer da će Srbi Novu godinu u velikom broju dočekati u toplijim krajevima.

560

EVRA PO OSOBI KOŠTA ARANŽMAN ZA ŠEST NOĆENJA U ŠARM EL ŠEIKU

- Prodaja za novogodišnje aranžmane uveliko je počela. Naši turisti su ove godine spajali svoje odmore za vreme praznika, pa su uplaćivali aranžmane koji obuhvataju i sam doček, ali i one dane sve do Božića. Novogodišnji hit ove sezone svakako jesu egzotične destinacije poput Kube, Egipta, Malte. Ali, prema prodajnoj statistici, svakako je najtraženiji doček u Šarm el Šejku, koji ove sezone iznosi 560 evra po osobi. U tu cenu su uključeni šest noćenja, čarter-let i ol inkluziv usluga u hotelu sa četiri zvezdice "Šarming in". Tu je i novogodišnji put na Maltu u hotel "Diplomat", koji ćete sa doručkom platiti 570 evra po osobi - ističe Anastasov i dodaje:

- Naravno, i ove sezone u ponudi imamo i standardna putovanja, koja su neizbežna, kao što su Beč, Rim ili Budimpešta, koja košta 175 evra po osobi. Smeštaj je u hotelu "Atlas" i ponuda obuhvata tri noći, doručak i autobuski prevoz.

Foto:  

Slična je situacija i u agenciji "Travelend". Prema rečima Miloša Jovovića iz ove agencije, veliki broja aranžmana za novogodišnju noć već je uveliko rezervisan.

Foto: pixabay.com

- Srbi ove godine masovno žele na more za doček! Prvi izbor za Novu godinu pre su bile planine, ali one su sada pale u zaborav, pa svi hoće na egzotične destinacije poput Kube. Na ovu destinaciju možete otići za 1.349 evra po osobi, koliko košta devet noćenja u Havani, a u cenu je uračunat i avionski prevoz i kompletna usluga. Za Kubom ne zaostaju ni ostali topli krajevi koji su se ove godine izdvojili kao top-destinacije. Ti aranžmani su već planuli, ostalo je još jako malo mesta u hotelima - kažu u "Travelendu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17