• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.12.2018

10:45

DEVOJČICA (12) ZATRUDNELA SA MLADIĆEM (16) IZ ZAJEČARA! Ona je otišla od kuće da živi s njim, A PROTIV NJEGA JE PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA!

Društvo

DEVOJČICA (12) ZATRUDNELA SA MLADIĆEM (16) IZ ZAJEČARA! Ona je otišla od kuće da živi s njim, A PROTIV NJEGA JE PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA!

Podeli vest

Zaječarska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Zaječarca starog 16 godina zbog sumnje da je obljubio dete

On je pre više meseci stupio u intimnu vezu sa devojčicom starom 12 godina, nakon čega je maloletnica i zatrudnela.  

- Devojčica je u četvrtom mesecu trudnoće. Napustila je roditeljski dom i prešla je da živi kod njega. Uključio se Centar za socijalni rad. Istraga je u toku - saznajemo od nadležnih.

ŠTO DIŽETE FRKU, SVE JE TO NORMALNO ZA NAŠE GODINE... Dečaci iz Zaječara koji su drugarice primorali na seks ŠOKIRALI SVOJIM IZJAVAMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anabela

pre 5 godina

to su toliko intimne stvari da je degutanatno da se država meša, pogotovu šta bi tu radio centar. Deca se zavolela i što bi neko išao na robiju zbog toga

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija