• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

26.12.2018

23:09 >> 23:12

(VIDEO) NAJVIŠI MOST GRADE CRNOGORCI, NAJSKUPLJI HRVATI, ALI JE U SRBIJI NAJVREDNIJI PROJEKAT: Evo šta se radi u regionu!

Društvo

(VIDEO) NAJVIŠI MOST GRADE CRNOGORCI, NAJSKUPLJI HRVATI, ALI JE U SRBIJI NAJVREDNIJI PROJEKAT: Evo šta se radi u regionu!

Podeli vest

Hrvati su gradnjom puta dugog samo 2.997 metara, ali izuzetno skupog, 20 miliona evra po kilometru, izazvali burne reakcije u regionu. Radi se o putu od Škurinje do luke Rijeka dug

Crnogorci grade najviši most na tlu bivše SFRJ, na deonici autoputa do Bara. Raspon od dna reke Moračice do gornje tačke mosta je 202 metra.

Hrvatska još gradi i Pelješki most kao deo projekta "Cestovno povezivanje s Južnom Dalmacijom".

ŠIPTARI U PANICI, TRAMPOVO PISMO VUČIĆU PLAŠI IH VIŠE NEGO VOJSKA SRBIJE: Ameri menjaju politiku, Priština nije nedodirljiva?!

U Srbiji su u završnoj fazi radovi na izgradnji tunela Brančić na Koridoru 11. On povezuje gradove centralne Srbije. Grdelička klisura je najzahtevnija deonica na Koridoru 10. U toku je gradnja pet kosina i opremanje tunela Predejane i Manajle. 

(VIDEO) KOMŠIJE ZA "LEOPARDE" DAJU POLA MILIJARDE DOLARA; Srbija ima čime da odgovori, TU SU M 84 I T 72!

Brza pruga Beograd-Budimpešta je najvredniji infrastrukturni projekat u Srbiji i regionu. Ukupna vrednost je oko dve milijarde dolara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija