• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/I. Milošević

07.01.2019

20:44 >> 20:47

OTKRIVENO OTKUD CRNOGORCI U BEOGRADU! SRPSKE BURŽUJKE IH LOVILE ZA ZETOVE: Milogorci, dali ste vi normalni?!

Društvo

OTKRIVENO OTKUD CRNOGORCI U BEOGRADU! SRPSKE BURŽUJKE IH LOVILE ZA ZETOVE: Milogorci, dali ste vi normalni?!

Podeli vest

Sve mi se nekako čini da on nije mogao da dođe do praga nekih beogradskih buržujki, a kamoli da ga prekorači, pa je svoj lični mladoženjin neuspeh generalisao na sve Crnogorce u Beogradu i pretvorio ih u zetsku lovinu dokonih i razmaženih Beograđanki

Jesu blagi dani i valja oprostiti drugima i sebi, prećutati što se valja prećutati, ali jedna rečenica osvedočenog DPS kolumniste i zagovornika odavno preminulog Saveza komunista i zaljubljenika u Broza i njegovu državnu tvorevinu (SFRJ), jednostavno to ne dopušta. Tako je Rajko Cerović u biltenu DPS-a braneći Broza i SFRJ izvalio jednu tešku glupost i mislim da nešto gluplje nisam pročitao u zadnjih par godina.

-Prvi put su se u toj zemlji ( SFRJ, primj. I.M.) Crnogorci školovali, a da nisu morali bivati sluge beogradskih buržujki koje su ih po njihovom završenom školovanju, nišanile za moguće zetove i supruge svojih razmaženih i neobrazovanih šćeri, izvali Cerović i ostade živ. Mislio sam da će neko iz njegovog okruženja ili redakcije reagovati na ovu izmošljotinu, ali pošto se niko već par dana nije oglasio šta drugo nego zaključiti da njegovi puleni i ideološki drugari stvarno misle ono što Cerović piše.

Dakle, Crnogorci školovani u Beogradu, negde sredinom prošloga veka i dalje do devedesetih, onako obdareni u svakom pogledu, bili su mete beogradskih buržujki, pa su one za njima jurile po Beogradu, kako bi ih namestile svojim razmaženim i neukim kćerima. Ispade po ovom Ceroviću da Srbija u njegovoj i Brozovoj Jugoslaviji nije imala muško čeljade niti normalnog muškarca, pa su za te potrebe morali da regrutuju mlade Crnogorce. Za ovako glupu izmišljotinu stvarno treba čovek da bude talentovano nadaren nedostatkom pameti i ovo ne može svako da izmisli do TV gurua i glavnog urednika javnog servisa iz vremena tvrdih i proverenih  komunističkih kadrova!

AMFILOHIJE: TRI GREHA CRNOGORSKE VLASTI! Stvaranje lažne crkve, priznanje lažne države na KiM i uvođenje sankcija Rusiji!

I čudan je ovaj izraz koji Cerović upotrebljava - buržujke. Valjalo bi da i on i njegovi čitaoci, ukoliko ih ima, razmisle ko je to u Beogradu tokom Brozove strahovlade i jednoumlja bio buržuju. Mislim da ih je bilo toliko malo i da su bili na nivou statističke greške i to većinom iz jednog razloga. Cerovićevi ideološki istomišljenici valjano su istrebili predratne buržuje i to nisu uradili nimalo nežno. Posebno su se u tome istakli kada je rat završen, kada su u Srbiji streljali na desetine hiljada neistomišljenika, a o čemu tek danas neki podaci izlaze na videlo. Zbog toga mi nešto nije jasno na koje to buržuje u Titovoj SFRJ Cerović misli, jer ih je u Beogradu bilo vrlo malo. A ukoliko ih je i bilo jedva su sastavljali kraj sa krajem, a čisto sumnjam da su njihove lepše polovine po Terazijama i Kalemegdanu jurile i hvatale mlade i sredovečne Crnogorce kao stvorene za zetove!

Naravno, svaki čovjek stari i ima pravo da i kaže nešto što ne valja i što se može opravdati godinama i prirodnim odumiranjem moždanih ćelija. Međutim, kada se tako nešto objavi u novinama i čak u obliku kolumne, onda se čovek zapita šta se to dešava sa sivom masom mlađih kolega pomenutog DPS i komunističkog veterana. 

KINESKO ČUDO U SRBIJI, INVESTICIJE OD 10 MILIJARDI DOLARA: SAD i EU besne, ali ne mogu srušiti OSOVINU BEOGRAD-PEKING!

Možda se istina o ovom stavu krije i u ličnom primeru pomenutog DPS veterana. Sve mi se nekako čini da on nije mogao da dođe do praga nekih beogradskih buržujki, a kamoli da ga prekorači, pa je svoj lični mladoženjin neuspeh generalisao na sve Crnogorce u Beogradu i pretvorio ih u zetsku lovinu dokonih i razmaženih Beograđanki. Ukoliko se radi o tome drago mi je što su beogradske buržujke u njegovom slučaju bile u pravu i elegantno ga vratile onamo odakle je došao. A sad što je tu ostao verujem da pored njega da ima još ko da žali!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Imali su kao i danas prednost za direktorska,političarska mesta,samo ne znam zbog čega.

Stojan

pre 5 godina

Dovoljno je bilo da jedan uspe da dobije dobar polozaj koji je onda osiguravao polozaj jos jednom i tako redom. Jedan drugom su nalazili poslove. Njihovo nije bilo da konkurisu za poslove nego da nadju nekog ko ce im dati poslove. Cak i u inostranstvu tako se ponasaju ali ne uspevaju kao sto su u Brozovoj uspevali.

Crnogorac

pre 5 godina

Ima dosta istine u tome, srpkinje su za zetove tražile Crnogorce, i dolazili su i po Crnoj Gori ih birali.

srbin iz srbije

pre 5 godina

Ovaj tekst kao da je pisao crnogorac.

Vladimir

pre 5 godina

Zna li pisac ovog teksta poreklo bar trecine stanovnika na teritoriji danasnje Srbije? Ocigledno ne.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17