• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

25.03.2019

13:42 >> 13:44

(VIDEO) SRBIJA IH IMA 14 - SAD PRIZNALE KOJI JE NAJSMRTONOSNIJI RUSKI LOVAC: Američki  F-15 i F-16 mu nisu ni prineti!

Društvo

(VIDEO) SRBIJA IH IMA 14 - SAD PRIZNALE KOJI JE NAJSMRTONOSNIJI RUSKI LOVAC: Američki F-15 i F-16 mu nisu ni prineti!

Podeli vest

Ruski višenamenski lovac MiG-29 je najsmrtonosniji avion svoga vremena i predstavlja ozbiljnog protivnika na nebu za američke avione F-15 i F-16, smatraju analitičari lista Nešenel interest

Eksperti smatraju da ruski MiG prevazilazi američke lovce u nizu tehničkih karakteristika. To je postalo jasno još 1997. godine, kada su SAD kupile od Moldavije 20 sovjetskih aviona, objasnili su analitičari.

- Za razliku od standardnih aviona američke proizvodnje, na ruskom MiG-u se lakše leti. Njegovi kompjuteri za sletanje u slučaju poteškoća ostavljali su utisak da je moguće stabilizovati avion ako je pilot izgubio orijentaciju - navodi list.

PRIMAKOV: RUSIJA ĆE BRANITI PRAVO SRBIJE NA KIM: Jasno, da jasnije ne može biti - MOSKVA POKOPALA NATO I SAD!

Prema rečima jednog od pilota, koji je učestvovao u testiranju vojne tehnike, ruski MiG-29 prevazilazi američke lovce F-15 i F-16 zbog boljeg manevrisanja i odnosa težine i sile.

Srbija ima čak 14 najmodernijih aviona MiG 29!!!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bgd

pre 5 godina

Jeste, tresu im se gaće od straha.. kakve gluposti pišete, majko Božija....

pilot

pre 5 godina

MIG 29: 6 pobeda - 18 poraza F15A: 102 pobede - 0 poraza F16: 76 pobeda - 1 poraz https://migflug.com/jetflights/wp-content/uploads/sites/4/2015/03/THE-COMBAT-STATISTICS-FOR-ALL-THE-AIRCRAFT-CURRENTLY-IN-USE-Air-to-air-kills-%E2%80%93-Air-to-air-losses-%E2%80%93-Losses-to-ground-fire.png

boban23

pre 5 godina

Bravo @pilot..F15 SE,pogotovu ovi novi su pojam za sve ostale,jos neprevazidjeni,cudo od tehnike,netreba im podrska ni u cemu,totalno samostalan,nikada oboren..jos kada ih voze izraelci....

Zzz

pre 5 godina

Avion nije bitan, vec radar i rakete koje ispaljuje, tj. domet istih. Ako na Lastu stavite radar koji ima domet od 500km i raketu od 300km taj ce da obara F35 ko od sale.

aha

pre 5 godina

ako stojadinu staviš mašinu od mercedesa i amortizere ob porsea bice najbolji auto na svetu

boban23

pre 5 godina

Laik i avioni(Lasta) ..procitaj koje karakteristike MORA DA IMA AVION da bi mogao samo to izvuci na nebesa ,pa onda ostalo.. .

Radnaskela

pre 5 godina

Ja razumem i navijanje i želje i patriotizam...ali stvarno...pogotovo poređenje sa F15 je neumesno.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

nema jos,ali bice uskoro,jos i vise,nadamo se sa najboljim radarima i raketama dugog dometa,bar preko 120km.a onda neki PVO sistem ,ako moze sto pre(bukM3 i pancir),a onda zna se S-400

Sila su bas

pre 5 godina

Pa i 1999 je Srbija imala mitove 29 pa nisu uspeli da polete,a ne da se tuku u vazduhu. Ne pišite gluposti.

Ajvan Doktor

pre 5 godina

Zaboraviste na onu najbitniju istinu da: "Boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka"! Naravno, ne bi mogli kamenom sekirom pobediti ove mašine, ali... nikada ne reci nikad. Kad se niže spusti... :0)

bigserb

pre 5 godina

Jel vas to Laganjski slagao? MIG 29 ne moze ni da pridje avionima F-15 i F-16 koji imaju mocnije radare i bolje V-V rakete!

Izbori 2024

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija