• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2019

18:27

ĐILASE, ZNAŠ LI ŠTA JE TO ODGOVORNA POLITIKA? Nataša Stanisavljević objasnila kako gradska vlast brine o penzionerima!

Društvo

ĐILASE, ZNAŠ LI ŠTA JE TO ODGOVORNA POLITIKA? Nataša Stanisavljević objasnila kako gradska vlast brine o penzionerima!

Podeli vest

Članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević kaže da Dragan Đilas kao gradonačelnik Beograda nije brinuo o građanima, a kao primer te neodgovorne socijalne politike navela je dugovanja koja su ostala nakon Đilasa

-Preko pet milijardi dinara ostala su dugovanja na ime socijalnih davanja. Još jedan primer Đilasove nebrige jeste i nedostatak klubova za penzionere. Konkretno, u Zemunu živi preko 150.000 građana, a skoro trećina su penzioneri, a do 2014. godine oni nisu imali nijedan klub za penzionere - rekla je Stanisavljević.

SAMO TRI RASPUSTA U NAREDNOJ ŠKOLSKOJ GODINI! Evo šta predviđa kalendar Ministarstva prosvete za 2019/2020!

 

Kako je navela, odgovorna socijalna politika, koja je okosnica politike Srpske napredne stranke, jeste da svaka opština ima svoj klub.

 

-U periodu od 2014. do 2019. godine otvorili smo 10 klubova za penzionere, od toga čak četiri kluba su otvorena u opštinama koje to nikada nisu imale: pored Zemuna, to su Barajevo, Zvezdara i Rakovica - rekla je Stanisavljević.

 

Za Srpsku naprednu stranku briga o ljudima i o najstarijim sugrađanima koji su izgradili ovu zemlji jeste prioritet, poručila je Stanisavljević.

(FOTO/VIDEO) BRUKA I SRAMOTA! Vetro-tajkuni fizički sprečili ekipu Informera da prisustvuje montiranoj konferenciji protiv MHE!

 

Penzioneri koji su u klubu bili tokom posete Nataše Stanisavljević poručili su da su zadovoni druženjem, putovanjima i izletima koje je za njih organizovala aktuelna vlast.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Da je opozicija vodila odgovornu politiku u interesu građana Srbije, nebi se sada pojavili bogati pojedinci, uspešni privrednici sa "našim" parama.

SS

pre 4 godine

I vaša socijalna politika je na istim granama,sreća pa ne dugujem nikom ništa,ni državi,a iskreno ništa i nemam,a ni od države.

Saradžogla

pre 4 godine

Briga o nama penzionerima? Idite na pijac i vidite šta koliko košta?Sve duplo ili tri puta više od prošle godine.Sto dinara!Sto pedeset dinara!Katastrofa!Pogledajte rezultate beogradskih izbora i videćete da mi iz SNS ne uživamo naklonost ni četvrtine glasača od ukupnog broja? Da ti meni nezakonito a SELEKTIVNO konfiskuješ penziju i platu a ja da glasam ta tebe te?Neće da bidne!Ajd sadenaka da ovo objaviš druže Vučićeviću?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija