• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

29.08.2019

18:27

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK! Majka vozi po Beogradu, a dete za to vreme... UŽAS!

Društvo

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK! Majka vozi po Beogradu, a dete za to vreme... UŽAS!

Podeli vest

Šokantan snimak je izazvao buru na društvenim mrežema, a na njemu se vidi kako jedna majka vozi dete, koje je do pola izašlo kroz prozor, čime je dovela u pitanje njegov život

Ova veoma rizična vožnja snimljena je u Mirijevskom bulevaru u Beogradu. Autor snimka procenjuje da je žena ovako vozila dete brzinom od oko 50 kilometara na čas.

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja kaže da ovo uopšte nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila.

- Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom - ističe on.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi "trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija