• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2019

13:46

SUZANA PERIĆ: Mrzitelji žena ne smeju da pobede!

Društvo

SUZANA PERIĆ: Mrzitelji žena ne smeju da pobede!

Podeli vest

Suzana Perić, modna kreatorka i glavna i odgovorna urednica časopisa Bazar oglasila se povodom nezapamćenih seksističkih uvreda koje su saradnici Dragana Đilasa uputili članici predsedništva SNS Biljani Popović Ivković


- Već je postalo pomalo sramotno svakodnevno davati izjave kojima se osuđuju nasilje, pretnje i uvrede koje ženama svakodnevno upućuju Bosko Obradović i Dragan Đilas. Umesto da komentarišemo neke lepe stvari koje se događaju u našoj zemlji, umesto da se radujemo prvim danima nove skolske godine, mi moramo svaki dan da reagujemo na prostakluk i bedne uvrede kojima Đilas i Boško preko svojih jurišnika pljuju po našim prijateljicama, nečijim majkama, sestrama, ćerkama.

Ali ako mi ućutimo, ako dozvolimo da žene, poput Biljane danas, ako dozvolimo da trpe i stradaju u tišini, onda će to biti znak da je ta manjinska grupa mrzitelja žena, pobedila. A to ne smemo dozvoliti. Još jednom, osuđujem uvrede upućene Biljani Popović Ivković, a državne organe molim da reaguju i da zaštite žene u Srbiji od ovakvih nasilnika. Jer, verbalno nasilje lako pređe u fizičko - poručila je Suzana Perić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija