• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2019

08:00

BUSINESSACADEMY VAS ČASTI ZA ROĐENDAN! Iskoristite i do 30 odsto popusta!

Društvo

BUSINESSACADEMY VAS ČASTI ZA ROĐENDAN! Iskoristite i do 30 odsto popusta!

Podeli vest

Najsavremenija poslovna škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 15. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 meseci i paket celoživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDE.

Steknite konkretna poslovna znanja koja možete odmah da naplatite

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od trinaest programa, koji su podeljeni u 6 najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru. Odaberite da li želite da steknete znanja i veštine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od strane Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Foto: Promo

 

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada – najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 15. septembra

Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja.

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i kompetencije možete da upišete kurs iz oblasti koja vas zanima i steknete konkretna znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za uspešnu karijeru u svetu biznisa

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 15. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17