• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2019

15:16

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, EMISIJA PREKINUTA, GOST NAPUSTIO STUDIO! Srđan pokušavao da smiri situaciju: Pa nemojte molim vas, sedite! (VIDEO)

Društvo

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, EMISIJA PREKINUTA, GOST NAPUSTIO STUDIO! Srđan pokušavao da smiri situaciju: Pa nemojte molim vas, sedite! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Bjelić iz Udruženja taksista Srbije i Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo bili su gosti jutarnjeg programa gde je trebalo da govore o protestu takstista, ali je sve to krenulo u žestoku raspravu, koja se završila napuštanjem emisije.

Taksisti su najavili da će danas ponovo blokirati ulice prestonice. Nezadovoljni radom Komunalne milicije i navodnim nesprovođenjem Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, koji je "komunalcima" dao sva ovlašćenja da nelegalne prevoznike sklone sa ulice, na gradske saobraćajnice izaći će nekoliko udruženja. 

Aleksandar Bjelić iz Udruženja taksista Srbije i Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo bili su gosti jutarnjeg programa gde je trebalo da govore o protestu takstista. 

Guberinić je u jednom trenutku optužio Bjelića da "preko svog Udruženja poziva na smrtnu kaznu za CarGo, pa je pokazao i tvit Strukovnog udruženja taksi preduzetnika Sitaba u kom se navodi: "Posle kineskih policajaca, ne bi bilo loše da angažujemo i kineske sudije. One koji za korupciju osuđuju na smrt streljanjem i još porodici naplate metak. To bi i CarGo zaustavilo."

U tom trenutku u studiju je nastao haos, jer su gosti pričali uglas, a priključio im se i voditelj Srđan, koji je pokušavao da smiri situaciju.

"Pa molim vas, dajte sedite. Gledaoci vas uopšte ne čuju jer pričate istovremeno", uzalud je voditelj pokušavao da ih vrati.

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

Tu je nastao haos i dvojica sagovornika su se posvađala. Bjelić je negirao da je predstavnik Sitaba, dok ga je Guberinić i dalje optuživao za pretnje.

Predstavnih taksista je onda hteo da napusti studio, a na njegov potez isto je odreagovao i Guberinić, koji je ustao sa stolice i izašao iz studija. Voditelj je pokušao da ih smiri, ali bezuspešno. 

Kada je video da je predstavnik CarGo napustio studio, Bjelić se vratio na mesto i nastavio sam da govori, dok mu je voditelj skrenuo pažnju da nije u redu da mu odgovara dok nema druge strane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mik

pre 4 godine

Zasto da ne Car go....mnogo bolje nego klasican taxi ..u svim pogledima

miroljub

pre 4 godine

Samo im je Jovana nedostajala da prića bude kompletna.

Boki

pre 4 godine

Kraj ere prevaranata ispred bolnica,autobuskih stanica i aerodroma.Shvatite da ste zadnjih 30 godina stvarali sliku o sebi.Ovo vam je rezultat poslovanja.Narod vas neće i to je to!!!!

Rakac

pre 3 godine

Ja sam taksista,i nemam nišra protiv konkurencije.A da to bude po zakonu. Da li je "car go" registrovan za javni prevoz,da li njihova vozila imaju šestomesečni tehnički i esteski pregled. Da li njihovi vozači imaju obavezno lekarsko uverenje.Imaju li posebno osiguranje putnika. Dali su polagali ispite za poznavanje grada.Zašto njihova vozila nemaju istaknuta obeležja. Kako to da ja kad vozim članove svoje porodice moram da uključim taksimetar ili ako nije uključen plaćam kaznu. A šta je u njihomom slučaju. I tako mogu do sutra.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17