• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. M.

09.10.2019

10:44

PROFESOR ŠOKIRAO NATPISOM NA MAJICI U KOJOJ JE DOŠAO U ŠKOLU! Evo u čemu je došao pred učenice! (FOTO)

Društvo

PROFESOR ŠOKIRAO NATPISOM NA MAJICI U KOJOJ JE DOŠAO U ŠKOLU! Evo u čemu je došao pred učenice! (FOTO)

Podeli vest

Nastavnika fizičkog vaspitanja u jednoj Medicinskoj školi u Beogradu roditelji su optužili da na časovima seksualno uznemirava njihovu decu!

Kako pričaju, ćerke su im se žalile da ih nastavnik neprimereno dodiruje dok vežbaju na času, ulazi bez kucanja u žensku svlačionicu, a njihovoj drugarici koja je bila operisana podigao je majicu uz izgovor da proveri "u kakvom je stanju rana od operacije". Đaci su bili u još većem šoku kada se u školi pojavio u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo".

- U pitanju je škola u kojoj su 90 odsto učenika devojčice. Zaista je zabrinjavajuće kada znate da neko takav predaje vašem detetu - ogorčeni su roditelji.

Jedan od njih, Vladan Simić, čija ćerka pohađa treći razred ove škole, kaže da iako njegovo dete nije imalo problema sa ovim nastavnikom solidarisao se sa ostalim roditeljima koji traže da se sramotno ponašanje profesora sankcioniše.

- Ovaj čovek ruši ugled Medicinske škole. Vrlo je neprimereno da jedan profesor u razred u kome ima 25 devojčica dolazi sa majicom na kojoj piše "Hajde da ga merimo". Zar ta majica nije dovoljan povod za reagovanje? - pita se Simić.

SPREMILI MU KILOGRAM EKSPLOZIVA ISPOD "PORŠEA"! Lazar IZBEGAO SMRT ZAHVALJUJUĆI JEDNOM POTEZU

Pajić: Nastavnik odmah upozoren


Pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje Aleksandar Pajić kaže da je nastavnik upozoren na nedolično ponašanje.

- Savet roditelja već je raspravljao o ovom slučaju još prošle godine kada se desila prva problematična situacija sa nastavnikom. Profesor je dobio upozorenje, pogotovo za majicu, i više nikada nije ponovio takvo ponašanje. On je tada izjavio da je majicu dobio na poklon od sina i da je više neće nositi. Oni imaju službene trenerke u kojima se pojavljuju na času - rekao je Pajić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Pa šta ako je majicu dobio od sina? To još više govori o njemu, jer nije bio u stanju da vaspita sina kako treba a kako će onda da vaspitava druge mlade ljude?!

Getsbi

pre 4 godine

A šta ako se natpis odnosi na menrenje uspeha, dragi roditelji sa bolesnom maštom?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija