• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

28.11.2019

09:59

Za siguran dom u svim vremenskim uslovima

Društvo

Za siguran dom u svim vremenskim uslovima

Podeli vest

Mnogobrojne su nezgode do kojih može doći u jednom domu koje se ne mogu preduprediti. Kada je uzrok prirodna nepogoda, problem koji nastaje je posebno teško ili čak nemoguće kontrolisati.

Svedoci smo klimatskih promena i naglih oscilacija vremena koje se odvijaju pred našim očima. Proleća i jeseni kao da postaju sve duža, a leta sve kišovitija. Kako su ovo faktori koje je nemoguće kontrolisati, važno je učiniti sve što je moguće da šteta koja može nastati bude što manja, naročito kada je u pitanju dom. 

Uz Triglav osiguranje, svoje domaćinstvo sada možete osigurati online – brzim i jednostavnim procesom u svega tri klika. Paketom osiguranja domaćinstva pokriva se direktna šteta od delovanja oluje, uključujući i udare predmeta koje je oluja oborila ili bacila na osigurani predmet. 

“Sa porodicom živim u divnom i mirnom mestu nadomak grada. Jaki vetrovi su nešto na šta smo već navikli. Ali ova oluja je bila nešto drugačija. Tu smo već godinama, i nikada nije bilo takvo nevreme. Bio je jak pljusak praćen olujnim vetrovima. Usled jačine vetra, velika grana sa drveta koje raste tik uz našu kuću se odlomila i pala na krov.

U padu, grana je otkinula malo crepa i udarila u prozor koji je od siline udarca pukao. Ne čekajući ni trenutka, supruga, naše dvoje dece i ja, seli smo u auto i otišli kod naših prijatelja u grad. Čim se oluja stišala, pozvao sam Triglav osiguranje gde imam polisu od kako smo se uselili u novi dom. Za jedan dan, sve je bilo rešeno,” reči su zadovoljnog korisnika polise ,,Moj krov”.

Proces zaključenja polise je jednostavan i u potpunosti dostupan online na e.Triglav i plaćanje se vrši platnim karticama. Za sve nedoumice prilikom zaključenja polise, na raspolaganju je Kontakt centar pozivom na broj 011/3305 150. Mislite na svoj dom i osigurajte ga na vreme.

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17