• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

04.12.2019

23:15

NIČEG SE NE STIDI! BOSANSKI GLUMAC OPET VREĐA! Hadžihafizbegović: Srbija aždaja kojoj treba odseći glavu, Amerikanci to treba da shvate!

Društvo

NIČEG SE NE STIDI! BOSANSKI GLUMAC OPET VREĐA! Hadžihafizbegović: Srbija aždaja kojoj treba odseći glavu, Amerikanci to treba da shvate!

Podeli vest

Emir Hadžihafizbegović, jedan od najpoznatijih savremenih bosanskohercegovačkih glumaca, i pored značajnog broja uloga u filmovima, serijama i pozorištu, na prostorima Srbije i Crne Gore daleko je poznatiji po otvorenoj srbofobiji. Što ga, nesumnjivo, kvalifikuje za gostovanje na RTCG

Uvrede i prietnje koje je Hadžihafizbegović izrekao na račun Srba - nemoguće je pobrojati. Još je svež njegov nedavni doprinos "multikulturalnosti BiH", kada je gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" na HRT-u izjavio:

- Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im (tzv.) Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna... Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima - rekao je Hadžihafizbegović.

A pravu priliku da ovaj umetnik, poznat i po izjavi da „Bošnjaku ne sme bik biti važniji od šehida" - „obnovi gradivo" i dobro izvređa Srbe dobio je, gde bi drugo, nego na crnogorskom „javnom servisu", u emisiji Teleskopija.

- Mirotvorac" Hadžihafizbegović je objasnio da postoje samo "dobri i loši ljudi", ali...

DOKAZANI LIDER U REGIONU! ANALITIČARI: Nova poslovna politika Er Srbije daje značajne rezultate

- Evo doveli glumca jednog iz Bosne na RTCG da priča o svojoj karijeri i umetnosti. Šalim se, doveli su ga da priča o svojoj karijeri i umetnosti, ali ga priča odvela na priču da su Srbi genocidan narod. Sasvim slučajno! - ocenila je Fejsbuk stranica Bilo je jako neprijatno.

"Sasvim slučajno", govorio je Emir i o "Državnom udaru", i u tim naklapanjima praktično ponovio ocene Vuka Draškovića.

- Emir Hadžihafizbegović. Još jedan stručnjak za „državne udare". Za ovaj u Crnoj Gori koji se nije desio, zaista jeste stručnjak, jer je čovek glumac. Zna glumu, režiju. I dopada mu se scenario i sve. Strah ga je bilo, kaže, šta bi se desilo sa čitavom regijom, da se Crna Gora pomamila. Zanimljivo je to. Na tragu one priče Vuka Draškovića da bi imali „balkansku Siriju". Svima puna usta priče o amerikama i sigurnostima, vojskama i čudima NATO pakta, Republika Srpska bi pala za dva dana, Srbija nije što je bila, i što sve ne pričaju zadnjih godina... a onda - sve bi sagorelo, da se mala Crna Gora pomami. Vrlo zanimljivo. "Kapiram da baš poštujete istoriju, a?" -ironično je prokomentarisao Luka Radonjić na svom Fejsbuk profilu.

Da sve bude još strašnije Hadžihafizbegović je u u oktobru ove godine po drugi put u Zaječaru proglašen za najboljeg glumaca na festivalu "Dani Zorana Radmilovića".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JA

pre 4 godine

E, Srbi moji samo vi hrlite na predstave tog glumca i dodeljujte mu nagrade za izvanrednu glumu. Kako se odnosi prema vama - zasluzio je.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Kada cete sa ovim Balijama prestati mastiti novinski papir. Sve smrdi na loj.

steva

pre 4 godine

Eto , " bravo ti ga bravo" ...Umesto da mu udare tarabu vec na Pavlovica Cupriji i vrate ga tamo odakle je dosao , Srbi ga ugoscavaju i daju mu nagrade !? Da je srece i pameti , taj nikad ne bi usao u nasu drzavu ...Zabranaa ! Ali dobro , kako je tek njemu , mrzi te , ocima ne moze da te vidi...a dodje kod tebe da mu dodelis nagradu ? Zamisli kakav ljigavac moras da budes .

Stojan

pre 4 godine

Pozderace ga mrznja samo neka nastavi. Vise im ne vrede tolike lazi ni tolika propaganda.

Cedo

pre 4 godine

Срби су најлуђи народ,па зар том дрипцу давати награде? Боже помози! А овим манијацима(уметницима)треба објаснити шта је разум. Леп поздрав

Pera

pre 4 godine

Šta se čudite, Emir Hadži Hafiz Beg ović je srpska poturica, kao što su i svi Bošnjaci.

Srecko Sojic

pre 4 godine

Jeba*i te amerikanci. Pakuj se i za Tursku sa srpske zemlje dok ti je vrijeme. Nece te vise ni amerikanci spasiti.

stolisnik

pre 4 godine

Proglasiti "persona non grata" u Srbiji.Ne davati mu posao (uloge) i hleb u Srbiji.sramota za nagrade...

Milivoje

pre 4 godine

Kakav glumac?! Zabraniti mu ulazak u Srbiju!

Boki

pre 4 godine

Sto se cudimo njemu. Poturica uvek gori od Turcina. Odabrao je i pravo mesto gde ce da nas napada. Sve je na svom mestu. Veci je problem sto mi imamo svojih nazovi umetnika koji misle i rade isti kao i on.

milan

pre 4 godine

to nije glumac za mene onje jedan junac on treba da shvati a i drugi pevaci i glumci da nije bilo juge oni bi bili jedna obicna nula

crni

pre 4 godine

Ovaj Emir je shvatio da je poreklom Srbin i zato tako prica.Tesko je svakome ko se odrekne svoga roda i greskom predje gde tamo gde ne pripada svojim poreklom.Pravo da vam kazem i ja bi se tako osecao, mozda bi se i predaka odrekaoNjegove frustracije su u domenu intelektualne inferiornosti, nedostatka glumackog dara i losih moralnih i ljudskih karakteristika.Da ima obraza ne bi vrsio nuzdu u tanjir iz koga jede hleb.Poturice su gore od Turaka.

Mali

pre 4 godine

Pa kad ti ubiju nekog u familiji onda mrzis vecno, i ja mrzin muslimane, oni su mi ubili 2 rodjaka....zato svatam ovoga zqsto nas mrzi

Mile

pre 4 godine

Dragi moj prijatelju Vaha, Rasli smo i stasali u istom gradu. Voljeli sve što običnom čoveku prija. Navijao si za fudbalski klub i nisi pitao ko je dao go musliman, hrvat, srbin ili neki drugi. Navijali smo od srca za klub a ne za vjeru, ime a ne daj bože nacionalnost. Dođe i prokleti rat šta bi od onog jarana od onako dobrih roditelja. Šta bi od one face sa Slatine. Ajde jarane bavi se onim u šta te uveo režiser vanzemaljskog osećaja za umetnost. Ne može nikada sin ocu biti otac a niti učenik profesoru profesor. Znam te dobro, dobar si do bola a to što po novina objavljuju nisam siguran da li je istina ili je u tebe neki šejtan ušao ili ipak se spremaš za novu ulogu. Valja nama dalje Vaha budi onaj stari

Srle

pre 4 godine

Gde su se u doba stare Juge snimali filmovi,najveci muzicki hitovi?Gde je raja iz Bosne dolazila da snima?BEOGRAD!!!...A ovaj?Nebitan lik,bosanski supak,tttrrrrrrrttttrrrrtttt...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17