• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2020

11:52

DRAGOSLAV KOSMAJAC UMRO OD KORONE! Biznismen preminuo od posledica virusa COVID 19!

Društvo

DRAGOSLAV KOSMAJAC UMRO OD KORONE! Biznismen preminuo od posledica virusa COVID 19!

Podeli vest

Biznismen Dragoslav Kosmajac (67) preminuo je jutros u pola 10, saznaje Informer.rs

 

On je bio na lečenju u KBC "Dr Dragiša Mišović", a pre nekoliko dana mu se naglo pogoršalo stanje, jer su mu oba plućna krila bila zahvaćena opasnim virusom.

Kosmajac je u novembru 2014. godine uhapšen u Beogradu, u svojoj kući na Zvezdari, nakon što je dovoden u vezu sa trgovinom narkoticima, ali za to nikada nije optužen zbog nedostatka dokaza.

Proveo je tri meseca u pritvoru i tada mu je privremeno oduzeta imovina.

On je odgovarao pred sudom samo za utaju poreza i nezakonitu uknjižbu zemljišta, ali je i za ta dela oslobođen zbog nedostatka dokaza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 4 godine

Cudo kako je Kosmajac od najveceg narko dilera na balkanu postao biznismen.

jakno

pre 4 godine

RIP. kako cemo se sada snabdevati, oce biti nestasice

SRELE

pre 4 godine

MOJE ISKRENO SAUČEŠĆE,POČIVAJ U MIRU VELIKA LEGENDO

Madona

pre 4 godine

BIZNISMEN = droga, utaja poreza i slično, šta je MAFIJAŠ?

REALNO

pre 4 godine

IDEALNO VREME I SITUACIJA ZA PROMENU IDENTITTEA

Simi

pre 4 godine

Op op Danasnji praznik neka pomogne svima a ne i gresnima.

Ghost

pre 4 godine

Zanimljivo napisan članak. Jedino, dakle, ako neko umre, ima šanse da se kod vas ne provuče kroz blato, nego bude čak i dostojanstveno?

Zoran

pre 4 godine

Kontroverzni biznismen kontroverzno je zavrsio

Nebojsa

pre 4 godine

Davno sam napisao: "Ako ne razvlastimo bandu nelegalno stecenog kapitala, ta banda ce u buducnosti vladati nama bas preko tog kapitala. " Ono sto je sada sigurno da sav njegov kapital ostavinskom raspravom postaje potluno cist za njegove naslednike. I nije samo Kosmajac bio problem Srbije, mnogo veci problem su oni u drzavnom aparatu BIA, policije, tuzilastva, politicara,... bez koji on ne bi ni stekao kapital koji je do danas imao a od danas naslednici. Bez pobrojanih ne bi bilo moguce postojanje ni Kosmajca ni tajkuna ni korumpiranih politicara. A ne mogu da verujem da ga nazivate biznismenom. Ono sto nije uradila drzava i pravosuđe, uradila je korona.

Mladen

pre 4 godine

Evo necu moci da spavam. Mislim stvarno je neverovatno koliko se marginalizovanim licnostima daje mesta u novinama da je to neverovatno. I sa moje strane zvuci dno dna, svestan sam i tesko mi je da ovo sve pisem. Zasto ne odate postu i ostalim preminulim licima od virusa? Zasto je uvek jedan iznad svih? Evo, palo mi je odmah na pamet ovo cim sam procitao naslov. Pomenite i ostale zrtve.

gedza

pre 4 godine

Fin, gospodin covek, steta za srpsku privredu sto izgubi ovakvog strucnjaka, buahaha

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17