• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2020

22:07

DOĐE NAM DETE, MI KRENEMO DA OPERIŠEMO, A ONO POZITIVNO NA KORONU... Doktor Dučić otkrio šta ga NAJVIŠE PLAŠI u vreme epidemije!

Društvo

DOĐE NAM DETE, MI KRENEMO DA OPERIŠEMO, A ONO POZITIVNO NA KORONU... Doktor Dučić otkrio šta ga NAJVIŠE PLAŠI u vreme epidemije!

Podeli vest

Direktor Univerzitetske dečje klinike Tiršova doktor Siniša Dučić gostovao je u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva i tom prilikom govorio o borbi protiv koronavirusa u ustanovi koju vodi i otkrio šta im stvara najveći problem

- Kada je reč o deci, lečenje je slično kao kod odraslih. Problem je što deca ređe obolevaju i klinička slika je puno blaža, pa se bojimo da nam ne prođe nešto, recimo, dođe dete na operaciju slepog creva, a mi krenemo da ga operišemo pa utvrdimo da je kovid pozitivan. Toga se najviše bojimo. To su "kovid suspektni" pacijetni. Primamo ga kao da je kovid pozitivan, na posebno odeljenje i tako ga tretiramo - rekao je doktor Dučić.

AKO UPRAVLJATE BRODOM ILI AVIONOM... Lončar objasnio zašto se nije pojavljivao u medijima skoro 15 dana!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coa

pre 4 godine

...zato se radi prvo test na koronu, pa onda sve ostalo! I samo sa maskom!!! I rukavicam... polazite od toga, da svako oko vas ima koronu! Nemogu da shvatim naivnost medicinskih radnika da se oboljevaju tako o koroni, verovatno nisu stavljali maske itd... kao nasi putari... iznenadio ih je sneg u januaru... e kupljene moje diplome

KAKO ĆE PENZIONERI STEĆI KOLEKTIVNI IMUNITET AKO SEDE KOD KUĆE?! Doktor Kon objasnio šta očekuju struka i država sa ovakvim merama!
Društvo

KAKO ĆE PENZIONERI STEĆI KOLEKTIVNI IMUNITET AKO SEDE KOD KUĆE?! Doktor Kon objasnio šta očekuju struka i država sa ovakvim merama!

Gosti "Prve teme" autorke i voditeljke Jovane Joksimović bili su virusolog i profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Tanja Jovanović, pulmolog i alergolog prof. dr Branimir Nestorović, epidemiolog u Gradskom zavodu za javno zdravlje prim.dr Predrag Kon i spisateljica I profesorka FDU Biljana Srbljanović. Tokom emisije razgovaralo se o kolektivnom imunitetu, a potom je voditeljka pitala kako će penzioneri i stariji od 65 godina steći imunitet ako sede kod kuće

11.04.2020

23:02

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija