• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2020

18:58

AKO OVO NE ISPOŠTUJEMO, IMAĆEMO NAJGORI MOGUĆI SCENARIO! Doktorka Kisić Tepavčević o popuštanju mera i ukidanju policijskog časa!

Društvo

AKO OVO NE ISPOŠTUJEMO, IMAĆEMO NAJGORI MOGUĆI SCENARIO! Doktorka Kisić Tepavčević o popuštanju mera i ukidanju policijskog časa!

Podeli vest

Doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovala je u Nacionalnom dnevniku i tom prilikom govorila o popuštanju mera u borbi protiv koronavirusa u Srbiji

- Sve zanima kada će biti ukinut policijski čas, ali da budemo iskreni, ako ga ne bude za 1. maj, svi će izaći sa porodicama u prirodu. Najgori mogući scenario bi bio da se opustimo pa da onda opet na negativnom primeru shvatimo da moramo još malo da sedimo u kući. Za gradski prevoz razmatrano je da li limitirati broj putnika. Nošenje maski prilikom vožnje može da ima efekta svakako, na taj način štitite ulazno mesto, bilo da ste vi potencijalni nosilac, ili neko drugi. Obavezno pranje ruku se podrazumeva. Što se tiče frizerskih salona, fizer je dužan da ima masku, a za nas kao klijente je poželjno. Treba da se radi na zakazivanje. Treninzi na otvorenom preporučuju se mnogo više nego treninzi u teretanama. Ne znam kako bi moglo da izgleda vežbanje u teretani, a da podrazumeva poštovanje ovih opštih mera zaštite - rekla je Kisić Tepavčević.

 

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 4 godine

A tebi Darija baš verujemo! Puna si empatije, razumevanja, sva kiptiš od ispoljavanja emocija, uz to nadobudna, bahata, prepotentna, kao da si dovoljna sama sebi, retko ali zaista retko odbojno stvorenje koje ne uliva ama baš nikakvo poverenje. Teoretičar i običan spiker Kriznog štaba koji je pri tom, izuzimajući dr.Gorana Stevanovića skup teoretičara (Darija), šarlatana i osoba koji baš nemaju mnogo veze neposrednpo sa strukom u smislu da se njom praktično i bave.

Nadalina

pre 4 godine

Draga i prepodobna Darija, da li čast ima cenu? Kod tebe očigledno ima i kada ujutrru ustaneš i pogledaš se u ogledalo i pre nego što počneš sama sebi da se diviš, upitaj se šta vidiš pa zaključi da li se bar malčice stidiš svega što si uradila i govorila u prethodna dva meseca. Ako osetiš i trunčicu stida ima nade za tebe-u suprotnom beznadežan si slučaj i ne bih ni po koju cenu delila bilo kakve vrednosti sa tobom!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17