• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

12.05.2020

19:38

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 55! Uvodimo novu rubriku "Šetajte sa Crnim"! Svakog utorka naš novinar bira "žrtvu" koja će morati da ode pešice na posao gde god da živi! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 55! Uvodimo novu rubriku "Šetajte sa Crnim"! Svakog utorka naš novinar bira "žrtvu" koja će morati da ode pešice na posao gde god da živi! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, odlučili smo da ovaj naš čelendž "oplemenimo" sa još jednom novom rubrikom koja će se zvati "Šetajte sa Crnim". Svakog utorka ujutru odlaziću do stana nekog kolege/koleginice i sa njim/njom potom pešice ići na posao. Pred kraj šetnje ćemo zajedno nominovati kolegu/koleginicu sa kojim/kojom ću pešačiti sledeće nedelje. Poenta ove rubrike je da malo ubacimo nešto novo ali i da "nateram" svoje kolege da bar taj jedan dan pešače do posla i ne koriste prevoz ili automobil gde god da stanuju. Uz to želim da vam prikažem da sa mnom rade fenomenalni ljudi, i da su sve to na neki svoj način veliki kraljevi i kraljice kojima se potpuno nepravedno "lepe" neki epiteti i stvaraju predrasude zato što rade u tabloidu

Prva je u šetnju sa mnom išla novinarka Dejana Kljajić koja je ujedno i autor i voditelj emisije "Žene bez tajni" na Informer.rs. Po Dejanu nisam išao do njene kuće, jer je igrom slučaja bila kod nekog dobrog stomatologa u mom kraju, pa smo odatle otišli u redakciju. Šetnja je bila izuzetno zabavna, i stigli smo mnogo toga zanimljivog jedno drugom da ispričamo, što inače "u ludilu" na poslu nikada ne bismo mogli. Jedna od bitnih stvari je da nakon kratke pauze zbog epidemije virusa i njena emisija ponovo startuje sa novim gošćama u subotu u 20 sati na našem portalu. Kada smo završili sa šetnjom Dejana je konstatovala da joj je fizička aktivnost izuzetno prijala, i ubeđen sam da će i ona od sada mnogo češće ići pešice.

Za sledeću nedelju smo nominovali Bojana Babića, zamenika urednika političke rubrike. Po njega u utorak ujutru idem u naselje Bulbulder na opštini Zvezdara odakle nam predstoji nekih 45 minuta hoda do redakcije u kojoj radimo.


Nadam se da će vam ova nova rubrika biti zanimljiva, i pišite, jer je sutra "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak ponovo očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.


Budite zdravi i pridržavajte se svih pravila u ishrani i treningu jer nam odlično ide. Ako ovako nastavimo, pobeda nad masnim naslagama i gojaznošću nije daleko.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 53! Kako da ne izgubite motivaciju! Crni otkriva trik koji 100 % uspeva! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 53! Kako da ne izgubite motivaciju! Crni otkriva trik koji 100 % uspeva! (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno, našao sam način kako da sebe dodatno motivišemo u ovoj našoj teškoj borbi protiv masnih naslaga i gojaznosti. To je da kupimo sebi nešto lepo od odeće i to jedan broj manje i da težimo ka tome da nam što pre bude taman. Kada uspemo u tome, videćete koliki je to vetar u leđa da se nastavi dalje. Do sada nam je motivacija bila to što smo veoma brzo gubili kilograme, ali iskreno šta znači 23 kilograma manja, to su samo brojke. Sa druge strane ako vam kažem da mi je ona žuta majca sa početka rijalitija iz koje mi je virio ceo stomak, sada komotna, e to je onda već nešto što čoveka osnaži i motiviše da pregura sve "krize" koje često imamo. U prevodu sa brojeva prelazimo na konkretne pokazatelje koliko nam dobro ide i koliko smo smršali

10.05.2020

17:01

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17