• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

15.06.2020

23:00

GRČKA OTVORILA GRANICE SA BUGARSKOM! Turisti iz Srbije polako kreću put letovališta!

Društvo

GRČKA OTVORILA GRANICE SA BUGARSKOM! Turisti iz Srbije polako kreću put letovališta!

Podeli vest

Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije između Bugarske i Grčke

Milan Vukosavljević naš konzul u Atini je potvrdio za "Novosti" da naši turisti polako prelaze granični prelaz i kreću se ka letovalištima.

- Posle celodnevnih razgovora sa zvaničnicima Grčke, obavestili su me večeras da će početi da puštaju naše građane preko bugarsko-grčke granice - rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

Tako im i treba kad nisu poslušali preporuku vlade!

Velika greska

pre 3 godine

Kad jednom ovako zajebete svoje goste poverenje se gubi a teško vraća! Od mene bojkot sledećih pet godina!

Tesla

pre 3 godine

Hrvatska je EU predstavila Milutina Milankovića ko hrvatskog naučnika iz Dalja ko i Teslu iz Smiljana pa čekamo da Dača i za to uzalud kuka i kmeči...SRBIJA U ŠOKU I NEVERICI: Posle Tesle, Hrvati hoće da prisvoje još jednog srpskog genija! Čekajte da čujete koga!

Sinisa

pre 3 godine

To su Srpski prijatelji koji su je bonbardirali i opet zajebali !

Zlaja

pre 3 godine

Ljudi, sedite kući. Nemoj da dopzvolite da vas poinižavaju Crnogorci, Grci i drugi belosvetski ološ. Letujte u Srbiji.

Petar Pan

pre 3 godine

Savjet: sjedite doma, sanirajte posljedice korone, ozdravite i dobro ste došli u Crnu Goru. Ali ne na litanje nego na plažu.

medmleko

pre 3 godine

e sto me sad nasekirali sto cekaju na granici necu moci kolac da pojedem a ispred mene je :P

Igor

pre 3 godine

Braća grci...još se sećam zaglušujućih zvižduka u Atini 1995. u finalu Evropskog prvenstva...

Maveriks

pre 3 godine

Znači,koliki moron treba da budeš i da kreneš sa decom u Grčku a znaš da je granica zatvorena,i onda posle neko drugi kriv.Ne razumem!

Ante

pre 3 godine

U Hrvatsku možete ući, samo isprintate adresu rezervirano smještaja, ili ako kod rodbine ljetujete, njihovu adresu. Ako ste zaraženi, da poslije možemo testirati vaše kontakte. Na granici dobijete SMS, možete skinuti i aplikaciju, preporuke kako da se ponašate, brojevi gdje se javiti ako imate simptome, gdje potražiti pomoć. Nije mi jasno, zašto Grcima nije palo na pamet tako urediti ulazak za Srbe i ostale van EU. Dovoljna mjera je da se zna gdje ko ljetuje, i da se mogu pratiti kontakti u slučaju "ne daj bože". Vjerovatno zbog Šengena. Bugarska nije u Šengenu, pa možete i tamo? Ili se strpite još pola mjeseca, mjesec za Grčku..

kile

pre 3 godine

evo javise da su nasi usli u grcku veceras, braco srbi krecemo nocas kroz makedoniju da probijemo solunski front ujutru, a sutra uvece idemo za budvu,prozor mora pasti

(VIDEO) NEPREGLEDNOJ KOLONI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak iz drona na graničnom prelazu Promahonas gde je BLOKIRANO NEKOLIKO STOTINA SRPSKIH TURISTA!
Društvo

(VIDEO) NEPREGLEDNOJ KOLONI NEMA KRAJA! Pogledajte snimak iz drona na graničnom prelazu Promahonas gde je BLOKIRANO NEKOLIKO STOTINA SRPSKIH TURISTA!

Državljani Srbije ne mogu da putuju u Grčku niti preko Bugarske i bugarsko-grčkog graničnog prelaza Kulata-Promahonas, potvrdili su iz grčke granične policije na prelazu Promahonas. Nažalost ovu odluku na sopstvenoj koži osetilo je nekoliko stotina srpskih turista, koji su se danas uputili u Grčku preko Bugarske

15.06.2020

20:08

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17