• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

15.10.2020

07:34

GORDANI IZ BEOGRADA MUŽ JE UMRO PRE 7 GODINA Pre nekoliko dana, u sandučetu je zatekla kovertu, a kada ju je otvorila, mogla je samo da kaže: KAKO JE OVO MOGUĆE

Društvo

GORDANI IZ BEOGRADA MUŽ JE UMRO PRE 7 GODINA Pre nekoliko dana, u sandučetu je zatekla kovertu, a kada ju je otvorila, mogla je samo da kaže: KAKO JE OVO MOGUĆE

Podeli vest

Jedan slučaj koji je ravan filmskom scenariju doživela je jedna Beograđanka.

U arhivi MUP-a zabeleženo je da je pre devet godina gospodin Spaso Anđelić prijavio krađu tablica sa svog automobila. Stoji i podatak da je tada dobio nove tablice. Dve godine kasnije, Spaso je preminuo, a auto je nasledila njegova ćerka.

Jedno vreme ga je vozila, a zatim prodala. Pet godina kasnije, na njihovu adresu stiže kazna od "Parking servisa". Prekršaj je napravljen ovih dana, u Beogradu, u ulici "Rige od Fere".  

"Pre nekoliko dana u poštanskom sandučetu sam videla, odnosno dobila obaveštenje Parking servisa da je neophodno da se plati za prekoračenje parkinga,  zbog nepropisnog vozila koje je parkirano, a osnovni problem je, što je to bilo, na ime mog muža koji je umro pre nepunih sedam godina", objašnjava Gordana Dmitrović Anđelić.

U pisanom odgovoru koji smo dobili od MUP-a piše i da umesto registarske tablice koja je izgubljena ili ukradena ne može da se izda nova registarska tablica sa istim registarskim brojem, pre nego što isteknu dve godine od dana kada je prijavljen gubitak ili krađa registarske tablice.

Foto: Informer

 

Dodaju, takođe, da ta, ukradena tablica u međuvremenu nije izdata ni za jedno drugo vozilo.

Gordana kaže i da se ćerka, pošto je po ostavinskoj raspravi to vozilo na njeno ime i vrlo brzo ga je i prodala, obratila "Parking servisu" od koga je zaista istog dana stigao odgovor.

Navodi da je to bila klasična automatska poruka u kojoj se kaže "vaša reklamacija se uvažava i vaše zaduženje biće stornirano, pozdrav".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragy

pre 3 godine

Niko nije ni rekao da je dobi nove tablice sa istim brojem! (za objašnjenj MUP-a) Očigledno da neko sada vozi neko ukradeno vozilo sa onda ukradenim tablicama!

Rajcen

pre 3 godine

Pitanje da li je zaista tuđa tablica ili je nsko došao na ideju da malo napuni budzet.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija