• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba

04.06.2021

16:10

HOĆE GARA DA PRIMI VAKCINU! Građani BiH pohrlili u Srbiju posle najave Vučića da se BESPLATNO zaštite od korone!

Društvo

HOĆE GARA DA PRIMI VAKCINU! Građani BiH pohrlili u Srbiju posle najave Vučića da se BESPLATNO zaštite od korone!

Podeli vest

Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da svi građani Bosne i Hercegovine mogu bilo kad i bilo gde da prime vakcinu u našoj zemlji, naišla je na ogroman odziv. Kako kažu s graničnog prelaza Rača, očekuje se veći broj automobila u popodnevnim satima ovih dana, kada stanovnici Bijeljine i drugih okolnih gradova krenu na drugu stranu Drine

Na graničnom prijelazu Rača, kako su nam rekli na licu mesta, tek očekuju navalu bh. državljana na vakcinaciju u Srbiji.

Od graničnih službenika smo saznali da je u određenim vremenskim intervalima, rano ujutro, bilo više evidentiranih prelazaka automobila iz BiH. 

Rade Spasojević, vođa tima na Graničnom prijelazu Rača izjavio je da se veći broj automobila očekuju i u popodnevnim satima ovih dana, kada, po završetku svakodnevnih radnih obaveza, stanovnici Bijeljine i drugih okolnih gradova krenu na drugu stranu Drine.

Građani prezadovoljni

Putnici koje smo susreli na Graničnom prijelazu Rača kažu da su prezadovoljni zbog mogućnosti da se vakcinišu u gradovima u Srbiji.

Oni koji to mogu, granicu prelaze porodično, ali ima i puno onih koji idu pojedinačno ili koriste priliku da službeni put u Srbiju iskoriste i za vakcinisanje.

Među građanima iz BiH koji su već u petak ujutro iskoristili priliku da se vakcinišu u Srbiji bilo je i putnika iz Tuzle. Samo su nam kratko rekli da se nadaju da će izbjeći gužve i da će što prije obaviti vakcinisanje.

Pesma "Neće Gara da primi vakcinu" polako pada u zaborav, a verujemo da će ovih dana novi hit u BiH biti "Hoće Gara da primi vakcinu"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Besplatno o trosku gradjana Srbije iz cijeg se dzepa ovo placa.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Znači. posle 8. i 9. ofanzive eto nama i 10. ofanzive. Bukva do bukve...

Vojkan

pre 2 godine

Vracaj sve to nazad, o svojim gradjanima iz BiH federacije neka se brinu njihovi politicari a RS gradjani su uvek dobrodosli u Srbiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija