• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

21.08.2021

20:26

SITUACIJA POSTAJE ALARMANTNA! Devojka (26) preminula u Kovid bolnici u Batajnici, kapaciteti se POPUNJAVAJU, ima sve više MLADIH!

Društvo

SITUACIJA POSTAJE ALARMANTNA! Devojka (26) preminula u Kovid bolnici u Batajnici, kapaciteti se POPUNJAVAJU, ima sve više MLADIH!

Podeli vest

U najvećoj kovid-bolnici u zemlji, u Batajnici, iz dana u dan se povećava broj pacijenata

Dr Jelena Veličković, pomoćnica direktora Kovid bolnice u Batajnici upozorava da je situacija alarmantna, jer tako brzo popunjavanje kapaciteta u bolnici do sada nisu imali prilike da vide.

- Danas je preminula pacijentkinja stara 26 godina, koja se lečila na intenzivnoj nezi - rekla je doktorka za RTS i istakla da je najveći broj pacijenata nevakcinisan, prenosi Telegraf.rs.

Navodi da mladih ima više, bez pratećih bolesti.

- Juče je primljeno 40 pacijenata, a kako stvari stoje, taj će broj danas biti nadmašen - kaže Veličkovićeva.

U najvećoj kovid bolnici u zemlji, u Batajnici, iz dana u dan se povećava broj pacijenata


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr Pera

pre 2 godine

Nije ni cudo za KBC Batajnicu .. rasadnik smrti ... NIKAKO nemojte tamo da saljete svoje najmilije !!!

Ja

pre 2 godine

Da li je devojka imala neku drugu bolest? Sto ne objavite koliko je mladih danas umrlo od neke druge bolesti?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija