• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

28.08.2021

20:26

DONORKU OPTUŽUJU DA JE PRODALA BUBREG TEŠKO BOLESNOJ MILICI: Raisa spremna da ide na poligraf, a jedna poruka je NAROČITO BOLI

Printscreen Instagram

Društvo

DONORKU OPTUŽUJU DA JE PRODALA BUBREG TEŠKO BOLESNOJ MILICI: Raisa spremna da ide na poligraf, a jedna poruka je NAROČITO BOLI

Podeli vest

Ne znam odakle pojedinim ljudima potreba da devojku koja se bori za život stavljaju na stub srama pričama da je kupila bubreg. Ja imam samo jedan račun i na njega će u septembru leći samo jedna svota novca, a to je moja plata

Ovako Raisa Lošić odgovara na optužbe da je prodala bubreg teško bolesnoj devojci Milici Adamović. Pojedini su posumnjali u njenu humanost i pitaju kako je tek tako odlučila da svoj organ pokloni nepoznatoj osobi. Optužbe su se rasplamsale nakon što im je etička komisija u Turskoj stopirala transplantaciju bubrega, ali se to, kako je Milica već objasnila, desilo zbog greške prevodioca.

- Svi papiri su nam čisti, trgovina organima nije, organ nisam kupila, tako da što se nas dve tiče, čiste smo. Verujem da je problem ispao zbog prevodioca koji nam je dodeljen. Prevodilac me je na etičkoj komisiji pitala ko sam ja. Pritom je napravila grešku kad je pričala da sam ja Jasmina i da ja doniram bubreg Raisi - ispričala je Milica.

Raisa kaže da se Milica poslednja dva dana oseća loše i da su ružni komentari o kupovini bubrega poslednje što jadnoj devojci sada treba. Kako kaže, njih dve bi bez problema otišle i na poligraf.

- Cela Srbija, čak i Crna Gora, upućena je u Miličinu priču i svi znaju odlično kako je Milica došla do novca i kako je došla do mene. Ako treba, mogu dati uvid u svoj račun, jedan jedini koji imam, a možemo i na poligraf, nemamo čega da se plašimo - izričita je Raisa.

Naglašava da ju je naročito zaboleo jedan komentar.

- Pročitala sam jako ružan komentar u kojem neko pita kako to da jedna majka dvoje dece odluči da nepoznatoj osobi da svoj bubreg. Pa znate šta, svako od nas kreće od sebe. U tim komentarima vidim kakvi su oni ljudi. Majka dvoje dece zna kako je Miličinoj majci i pokloniće bubreg da bi se Miličina majka i Milica smejale još dugo godina - poručuje Raisa i dodaje da ni Milica ni ona neće odustati i da će, ako opet ne prođu u Turskoj, probati transplantaciju na drugom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija