• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2021

18:15

"VIDIM NAS U LOKVI KRVI, A SVE TO GLEDA NAŠ SIN" Nove, šokantne tvrdnje u slučaju Jovana Marića

infomer/N.Đurović/printskrin pink

Društvo

"VIDIM NAS U LOKVI KRVI, A SVE TO GLEDA NAŠ SIN" Nove, šokantne tvrdnje u slučaju Jovana Marića

Podeli vest

Advokat Nemanja Jolović, punomoćnik sina poznatog psihijatra Jovana Marića (80), tvrdi da je nekadašnji ambasador svojoj bivšoj supruzi Danijeli Tiosavljević svojevremeno pretio da će je zaklati! Marić je, navodno, poručio Danijeli da "sebe i nju vidi u lokvi krvi, a da sve to gleda njihov sin Mateja".

Podsetimo, Marić je sinu još dok je bio beba poklonio svoj stan, a Mateja je nedavno odlučio da oca sudskim putem iseli iz te nekretnine. Nakon toga Marić ga je više puta javno molio da ga "ne izbacuje na ulicu dok ne umre", pošto je teško bolestan, ali je druga strana angažovala izvršitelja i pokrenula proces iseljavanja.


Komentarišući taj slučaj, advokat Jolović juče je izneo niz optužbi na Marićev račun, navodeći da je poznati psiholog čak pretio bivšoj ženi ubistvom?!


- Poručio joj je da vidi sebe i nju u lokvi krvi, kako je on kolje, a da sve to posmatra njihov sin Mateja! Eto kakav je to čovek. Ja sam 10 godina licem u lice sa njim i ne želim više da trpim neistine i laži koje iznosi o meni kao punomoćniku njegovog sina, ali i o svom sinu Mateji - objasnio je Jolović.

Foto: Informer

Advokat je izneo ozbiljne optužbe koje Jovan Marić negira


On je, takođe, naveo da je tokom spora saznao da je isključivo Marić vlasnik stana o kom se priča, kao i da je imao još nekretnina koje je "koristio za švaleraciju".


- On je 1999. godine podneo tužbu za razvod braka sa tadašnjom ženom Aleksandrom Marić. I u tužbi i pred Centrom za socijalni rad naveo je da je zajednica sa Aleksandrom prestala sedam godina pre toga. Sa Aleksandrom je izvršio deobu bračne imovine, tako da je sve čisto, stan je samo njegov. I on nema samo taj stan, za koji laže da Mateja hoće da ga izbaci, već ima i stan koji je koristio za švaleracije - rekao je Jolović.
Ceo problem je, prema njegovim rečima, i nastao kad je Marić počeo da se ponaša nasilno prema supruzi Danijeli, zbog čega ga je ona i ostavila.

Marić: To su laži i izmišljotine

Psihijatar Jovan Marić demantovao je u izjavi za naš list da je bilo kada i na bilo koji način pretio bivšoj supruzi Danijeli nasiljem ili ubistvom, optuživši advokata Jolovića da "bestidno laže".
- To su najgore laži i izmišljotine! Nikad nisam pretio Danijeli! Advokat Jolović je bio u zatvoru godinu dana zbog podmićivanja sudije, pa nije ni čudo što sada tako bezočno laže. Ja sa Danijelom 15 godina ne razgovaram, ne znam kad sam mogao da joj pretim ubistvom. Sramota je da takav čovek uopšte može da se bavi advokaturom. Advokatska komora bi trebalo da mu uzme licencu - rekao je Marić za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 2 godine

A KD SI JEBO UNUKE,SVE SI IM OBECAO I KULE I GRADOVE,A SAD DOVODIS MLADE UKUKICE IZ NIGERIJE I NJIH LAZES SA POKLONIMA STANOVA,PA KOLIKO SI UKRAO OD SRBIJE TO STANOVA ,KAD MAGARCINO STARA DEDUSKO 80ĆLETA KOJI MOZES SAMO DA IH TAPSES PO GOLOJ GUZI I NUDIS STANOVE ,A SVOM SINU KOJI SUMLJAM DA JE TVOJ ,NE DOZVOLJAVAS DA SE SKUCI U SVOJ STAN PADA TI JEBE NIGERIJKU,.PAMETNA STARA DRTINA,,OZENI SE CIKA MARE BICE NAM PICKE KO OD SALE,,

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija