• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2021

18:19

Ministar Stefanović na ručku sa kadetima Vojne akademije i slušaocima Kursa za rezervne oficire! (FOTO)

Ministarstvo odbrane Srbije

Društvo

Ministar Stefanović na ručku sa kadetima Vojne akademije i slušaocima Kursa za rezervne oficire! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pridružio se danas na ručku kadetima Vojne akademije i slušaocima Kursa za rezervne oficire u kantini kasarne "General Jovan Mišković" na Banjici

Ministar Stefanović je iskoristio ovu priliku da čuje od kadeta i slušaoca kako su zadovoljni ishranom, uniformama, uslovima smeštaja, nastavom, obukama, ali i da sasluša njihove predloge i ideje za moguća unapređenja.

On je izrazio posebno zadovoljstvo jer su svi mladi slušaoci Kursa, sa kojima je razgovarao, naveli da, po njegovom završetku, planiraju da se pridruže Vojsci Srbije. Takođe, ministar je sa kadetima i kadetkinjama Vojne akademija, koja je ove godine imala najveći upis u poslednjoj deceniji, razgovarao o njihovim planovima za budućnost, a poželeo im je i da se lepo provedu i odmore na predstojećem raspustu, na koji odlaze ove nedelje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija