• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2022

23:07

VUČIĆ NAJAVIO NAJVEĆU EVROPSKU ATRAKCIJU NA DUNAVU: Kada prođe kriza, napravićemo hologram Trajanovog mosta!

Printscreen

Društvo

VUČIĆ NAJAVIO NAJVEĆU EVROPSKU ATRAKCIJU NA DUNAVU: Kada prođe kriza, napravićemo hologram Trajanovog mosta!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras da će Srbija kada prođe kriza u svetu napraviti hologram Trajanovog mosta na Dunavu

- Jednog dana, kada nam prođe ova kriza, uradićemo hologramski most na Dunavu. I to će da bude najveća evropska atrakcija - rekao je Vučić gostujući na RTV.

Mnogo košta, ali ćemo tako nešto da napravimo, dodao je Vučić.

Prethodniih godina se govorilo o mogućnosti izgradnje holograma legendarnog Trajanovog mosta u blizini Kladova, monumentalne građevina iz 104. godine, koji je car Trajan sagradio jer je Dunav predstavljao veliku prepreku za Rimsku imperiju.

Zamišljeno je bilo da hologram Trajanovog mosta, koji je predstavljao arhitektonsko čudo u to vreme, verno dočaraju laseri koji bi projektovali sliku te građevine koja je spajala obale Dunava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Roki

pre 2 godine

Uh, dobro je. Samo sam čekao da izjavi kako je Trajan bio Srbin. Mada, još je na vreme da to izjavi vulin, blisko je njegovoj pameti.

Milos

pre 2 godine

Ako je predsednik Vucic zamislio tako nesto, verovatno ce to i uraditi. Do sada sve obecano je ispunio!

Jole

pre 2 godine

Srbija ima velike planove za buducnost koje ce ispuniti!

Nemanja

pre 2 godine

Iako će opozicija na ovo reći da je smešno, Vučiću treba verovati jer on šta god kaže da će uraditi on to i ispuni.

Lina

pre 2 godine

Aleksandar Vucic je veliki vizionar i sve sto je obecao je ispunio. Ovo ce definitivno biti svetska atrakcija koja ce Srbiju svrstati u zeljene turisticke destinacije a to vec i jeste. Bice lepo nama, bice lepo nasoj deci. Projekat je skup ali u dogledno vreme ce donositi novac preko turizma. Svaka cast predsedniku na viziji mi zeljno iscekujemo. O Aleksandru Vucicu ce istorija tek pisati.

Olja

pre 2 godine

Nadajmo se da kriza što pre prođe pa da taj hologramski most uradimo. Divna ideja

Njanja

pre 2 godine

Izuzetno se radujem prolasku krize i ovom novom projektu mostovi spajaju živote porodice i zaista imaju svoju čar .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija