• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2022

08:51

Ćerku su pokušali da mi otmu, oba sina su mi napali! Srbi u Obiliću trpe žestok teror šiptarske porodice Šabani!

Informer

Društvo

Ćerku su pokušali da mi otmu, oba sina su mi napali! Srbi u Obiliću trpe žestok teror šiptarske porodice Šabani!

Podeli vest

Nemanju Mitrović, srpskog mladića koji živi u Obiliću na KiM nedavno je napala grupa šiptara koja ga je izbola nožem. Te večeri povrede je zadobio i njegov otac. Milena Mitrović, Nemanjina majka u ispovesti za Novo jutro kod Jovane Jeremić objasnila je od kada datirta sukob sa porodicom Šabani koja je napala njenog supruga i sina

Sve se dogodilo u danu kada je Nemanja sa porodicom krenuo da bere papriku za prodaju. 

- Mi smo tog dana krenuli u polje paprike. Nemanja je vozio traktor kada je ugledao da Šabani kreće ka njemu. Suprug je odmah hteo da smiri situaicju pa je Nemanji savetovao da okrene traktor i da krenemo drugim putem. Međutim, Šabani nije odustajao pa nas je stigao i krenuo da preti - počinje ispovest Milena Mitrović.

Kako kaže, Aalbanski mladić je tvrdio da je mafija i da ga se klone.

Foto: Printscreen TV Pink

- Rekao nam je da je on mafije, da niko tuda od Srba ne sme da prolazi pošto je to njegova zemlja. Okrenuo se i zapretio daće Nemanju sačekati uveče. Moj suprug je ponovo počeo da smiruje situaciju rekavši mu da ćemo ići okolnim putem, i onda je pozvao Šabanijevog oca koji se izvinjavao i rekao da niko nikoga neće napasti i da tuda možemo slobodno da prolazimo.

Uveče, kada su se vratili iz polja, krenulo je novo maltretiranje.

Foto: Printscreen TV Pink

Tekst potpisa

- Krenuli smo da pakujemo papriku, a sin je zvao oca. Nemanja je izašao napolje i tu ga je sačekao Šabani sa pretnjama da će da ga kolje. Moj suprug je izašao, a onda su se oni povukli. Međutim, nisu otušli, sakrili su se i onda su napali Nemanju. Prvi su ga udarili, a onda, iskoristivši to što ga je jedan udarao, drugi ga je ubo nožem - priča Milena.

Hvala predsedniku Vučiću

Milena Mitrović zahvalila se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću za sve što radi za Srbe na KiM.

- Hvala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji jepočeo posebnu sednicu Skupštine upravo sa Nemanjinim slučajem. Predsednik zna da smo mi dole, da ne idemo sa naše zemlje i bori se za nas. Onim drugima koji su sve to ismevali na istoj toj sednici neka služi na čast.

Nemanjin otac je video šta se dešava, krenuo je da odbrani sina, a onda je i on dobio ubod nožem.

Foto: Printscreen TV Pink

- Moj suprug je došao, Šabanija je uhvatio za duks, pokušavajući da odbrani dete. Kako se Šabani otrgao zakačio je nožem i mog supruga. Tu se zadesio Albanac koji je kupio to veče papriku od nas, pa je odmah odvezao supruga i dete u bolnicu.

Pokušali da otmu ćerku

Pre nekoliko godina porodica Šabani pokušala je da joj otme ćerku Milicu.

- Ćerka je krenula napolje, a onda je stao crni džip bez registarskih tablica. Pokušali su da je ubace unutra, ali je srećom naišao Albanac koji je držao telefon pa su oni pomislili da ih snima. Oni su je odmah gurnuli ka potoku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15