• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

18:35

PRVI PO REDU INFLUENCER MARKETING SUMMIT 18. I 19. OKTOBRA U BELEXPOCENTRU!

printscreen

Društvo

PRVI PO REDU INFLUENCER MARKETING SUMMIT 18. I 19. OKTOBRA U BELEXPOCENTRU!

Podeli vest

Prvi po redu Influencer Marketing Summit održaće se 18. i 19. oktobra u Belexpocentru u Beogradu

Konferencija za medije koja će najaviti prvi po redu Influencer Marketing Summit u Belexpocentru u Beogradu, 18. i 19. oktobra 2022. održaće se u četvrtak, 29. septembra u 11 časova, u prostorijama hotela Holiday Inn (Španskih boraca 74).

Medijima će se obratiti: - Sanja Miković, Ninamedia - Aleksa Čokić, RED Communication - Petar Janković, generalni direktor Holiday Inn-a Influencer Marketing Summit organizuje kompanija Ninamedia u saradnji sa agencijom BIT Events, podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influencer marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu.

Tokom dva dana summita biće organizovana predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija i brendova, influenseri, stručnjaci iz oblasti influencer marketinga, profesori iz oblasti marketinga kao i predstavnici državnih institucija i organizacija. Interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influencer marketinga kao najsavremenijeg oblika marketinga i njegove upotrebe u marketing strategijama različitih kompanija. Keynote govornik i specijalni gost IMS biće Tamara Kalinić koja se prošle godine našla na listi Top 10 influensera sveta.

Neki od panelista koji nas očekuju na IMS su: - Dunja Jovanić, infleunser i osnivač brenda BÉBÉ by Dunja - Mila Litvinjenko, osnivač i vlasnik kompanije “Aura” - Marija Ćalović, magistarka farmacije u digitalnim vodama - Strahinja Ćalović, sportski bloger - Milan Maglov, edukator i influenser - Vladimir Stanković, osnivač podcasta “Biznis price” - Branko Babić, vlasnik “PhiAcademy”

Pored konferencijskog dela, posetiocima će biti zanimljiv i izlagački deo – “Creative room”, gde će kompanije imati priliku da izraze kreativnost i daju doprinos u postavljanju fotogeničnog dela događaja kroz mogućnost prezentacije proizvoda i usluga.

Kompletnu listu panelista, satnicu i konkretne teme panela možete pronaći na našem oficijalnom sajtu https://imsummit.rs/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija