• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2023

08:00

VANSERIJSKI TALENTI, NAJMLAĐI UČESNICI, NOVI ŽIRI I PRVE SUZE! Ne propustite početak šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ danas u 13:30 časova na TV Pink!

Pinkove zvezdice

Društvo

VANSERIJSKI TALENTI, NAJMLAĐI UČESNICI, NOVI ŽIRI I PRVE SUZE! Ne propustite početak šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ danas u 13:30 časova na TV Pink!

Podeli vest

Počinje najgledaniji dečiji muzički šou program u regionu!

Na oduševljenje svih koji su godinama unazad pratili najlepše dečije muzičko takmičenje u regionu, „Pinkove zvezdice“ se vraćaju na televiziju Pink, a prva epizoda šeste sezone emitovaće se danas u 13:30 časova. Iako su uvedene neke promene kada je o samom takmičenju reč, ali i kada su u pitanju članovi žirija, jedno je sigurno – gledaoci će, kao i prethodnih sezona, uživati u najboljoj muzici i spektakularnim nastupima najtalentovanije dece iz celog regiona.

Dok će gledaoci u ulozi voditeljke i dalje gledati Marijanu Mićić, koja je od prve sezone najveća podrška našim mladim učesnicima na sceni, u crvenim stolicama došlo je do promena. Prvi put otkako postoje „Pinkove zvezdice“, u ulozi žirija ovog najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja našle su se pop pevačica Tijana Dapčević i jedna od trenutno najpopularnijih mladih zvezda Anđela Vujović Angellina. U šestoj sezoni takmičare će ocenjivati Leontina Vukomanović, kojoj je ovo šesta sezona u ovoj ulozi, a na radost mnogobrojnih obožavalaca „Pinkovih zvezdica“, u crvene stolice vratili su se i Jelena Tomašević i Sergej Ćetković. Kako su se stari i novi članovi žirija uklopili, ko će biti najstroži, a ko će biti slab na naše talentovane kandidate, saznaćete već danas od 13:30 časova na Pinku.

Za razliku od prethodnih, šesta sezona će početi velikim televizijskim audicijama, kada će se gledaoci, ali i žiri, upoznati sa kandidatima koji su prošli prvu audiciju i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni „Pinkovih zvezdica“. U prvoj emisiji, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. U prvoj emisiji gledaćete Danila Milosavljevića, Dariju Subotić, Nikolinu Ančić, Anu Bertić, Helenu Nađ, Irinu Plećević, Ariju Bižić, Konstantina Pejkovića, Tijanu Milunović, Lanu Vukčević, Lenu Vujanić i Lanu Lopičić. Od njih 12, žiri će odabrati najboljih 10 koji će proći u sledeću fazu takmičenja.

Prva emisija šeste sezone doneće fantastične nastupe, najiskrenije emocija kako na sceni, tako i u crvenim stolicama, gledaoci će se upoznati sa najmlađim i najslađim takmičarima „Pinkovih zvezdica“, ali i vanserijskim talentima koji će osvojiti žiri, ali i ceo region.

Ko se rasplakao na sceni i zbog čega, ko je svojim moćnim vokalom oduševio žiri, a ko ih je potpuno iznenadio, zbog koga su se Tijana i Angellina naježile i kojih deset takmičara će proći u narednu fazu takmičenja – saznaćete ako budete uz prvu emisiju šeste sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu „Pinkove zvezdice“ danas u 13:30 časova na televiziji Pink! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15