• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2023

18:19

DAVAĆU VAM 2.300 DINARA SVAKI DAN! Kinez postavio oglas, traži devojku, isključivo Srpkinju! (FOTO)

Pixabay; Reddit

Društvo

DAVAĆU VAM 2.300 DINARA SVAKI DAN! Kinez postavio oglas, traži devojku, isključivo Srpkinju! (FOTO)

Podeli vest

Jedan Kinez u želji da upozna što više ljudi iz Srbije, ali i da nađe ljubav svog života, ostavio je oglas u centru Beograda. Naveo je da je u Srbiji turista, da radi u Kini, oduševljen je našim devojkama, a voleo bi i da jedna bude njegova saputnica.

- Dolazim iz Kine. U našoj zemlji Kina i Srbija su reklamirane na internetu kao prijatelji i podržavaju se jedni druge u međunarodnim poslovima. Došao sam u vašu zemlju na turizam. Nakon dolaska u vašu zemlju, ustanovio sam da su muškarci u vašoj zemlji veoma zgodni, a žene veoma lepe, i video sam da mnoge kineske žene i muškarci u vašoj zemlji postaju parovi. Dakle, sada imam ideju da nađem devojku - napisao je, a Redit objavio.

U nastavku prča kako posluje u Kini, nema veliki biznis, ali prihod je malo veći od prihoda običnih kancelarijskih radnika Kine. Ima nekoliko apartmana u Kini, ali nema bankarske kredite. Predložio je i neke od opcija...

Foto: printskrin/redit

- Ako ne želite da idete u Kinu, mogu da registrujem kompaniju u vašoj zemlji i otvorim prodavnicu koja će poslovati. Nisam visok. Nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam nizak, prihvatiću vašu visinu. Otišao sam na univerzitet u Kini. Nadam se da ste takođe otišli na univerzitet. Imam 30. Trebate mi da budete odrasla osoba, ali ne više od 30. Trenutno nisam dobar u engleskom i ne mogu da govorim na engleskom. Ako smo zajedno, možemo da koristimo softver za komunikaciju u ranoj fazi, a platiću vam da se prijavite da kasnije naučite kineski - dodao je Kinez u oglasu.

- Daću vam 2300 lokalne valute svaki dan. Nakon što razgovarate sa mnom, morate mi reći svrhu: 1. Želite da nađete posao 2. Želim da budete moja devojka - stajalo je u poruci jednog Kineza koji je oglas postavio na drvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija