• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2023

15:56

Poznata kompanija zadovoljna saradnjom sa domaćom ligom! AdmiratBet i KLS - Kraj sezone je novi početak!

Admiral Bet

Društvo

Poznata kompanija zadovoljna saradnjom sa domaćom ligom! AdmiratBet i KLS - Kraj sezone je novi početak!

Podeli vest

Spuštena je zavesa na još jednu sezonu u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije.

Crvena zvezda je nastavila dominaciju u ovom takmičenju, savladali su FMP u finalu, i stigli do osme titule u nizu, čime su se po broju trijumfa izjednačili sa večitim rivalom Partizanom.

Takmičenje u AdmiralBet KLS je i ove godine pokazalo da se dalje razvija, da se bude košarkaški centri i da je odlična odskočna daska za veliki broj talenata u kojima naša zemlja ne oskudeva.

Ono što treba reći je da je tokom sezone pokazan, ne samo zavidan nivo kvaliteta, već i organizacije što je iskorak napred i garant ozbiljnosti takmičenja.

- Mislim da je sezona opravdala očekivanja, srpska klupska košarka ide u dobrom pravcu, pojavio se ogroman broj talenata za koje su najvažniji minuti. AdmiralBet KLS to nudi, osetljiv je prelaz iz mlađih kategorija u seniorsku konkurenciju i upravo u tome i oživljavanju košarkaških centara vidim najveće benefite našeg takmičenja - kaže Aleksandar Grujin direktor lige.

Foto: Admiral Bet

- Saradnja sa AdmiralBetom je odlična, napreduje na svim poljima i sami smo doneli prepoznatljivost našem glavnom sponzoru, kompaniji koja raste iz godine u godinu. Za nas je velika sreća što su prepoznali potencijal lige i što smo privukli tako moćnog sponzora. To uveliko olakšava i logistiku, ali i doprinosi renomeu takmičenja - pojasnio je prvi čovek AdmiralBet KLS.

Foto: Admiral Bet

U ime AdmiralBeta pehar najboljima je predao direktor marketinga kompanije Milan Ivanović.

- Druga godina naše saradnje je pokazala da smo napravili pravi korak. Liga postaje sve ozbiljnija, zanimljivija, pojavljuju se novi igrači, korist u krajnjoj liniji ima i srpska košarka. Oduvek je ovaj sport dobijao svežu krv iz unutrašnjosti, iz košarkaških centara širom Srbije. Istorija naše košarke je dokaz za to - primetio je Ivanović.

Foto: Admiral Bet

On je dodao da AdmiralBet nastavlja u istom smeru.

- Naše ulaganje u srpski sport će se nastaviti, košarka je nacionalno blago. AdmiralBet kroz razne vrste akcija, donacija i sponzorstava potvrđuje opredeljenje da bude deo šire zajednice, da se aktivno uključi u omasovljenje sporta, ali i na različite načine doprinese rešavanju širih društvenih problema. AdmiralBet KLS je deo čitave strategije kompanije da šireći uticaj jača brend i nastavi sa ogromnim rastom - zaključio je Ivanović.

Foto: Admiral Bet

Uz čestitke Crvenoj zvezdi, podsećanje da sledi i finale AdmiralBet ABA lige u kojoj će crveno-beli braniti trofej protiv Partizana što je svakako najveći sportski događaj na Balkanu, imajući u vidu kvalitet košarke na prostorima bivše Jugoslavije.

Upozorenje:
U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija