• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2023

14:43

Evo kako danas izgleda dečak sa KiM koji je upucan na Badnje veče! Paunović: Obožavam Stefana, kao i on mene - Mi naš narod čuvamo!

printscreen

Društvo

Evo kako danas izgleda dečak sa KiM koji je upucan na Badnje veče! Paunović: Obožavam Stefana, kao i on mene - Mi naš narod čuvamo!

Podeli vest

Samo Bog je spasio dvojicu srpskih mladića, rođake Stefana (11) i Miloša (21) Stojanovića iz Gotovuše kod Štrpca od metaka pomahnitalog Albanca Azema Kurtaja (33), pripadnika tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga, koji je na njih pucao iz vozila u pokretu, na Badnje veče ove godine.

Napad na srpske dečake dogodio se kada su se vraćali iz seče badnjaka i zastali kraj puta da se slikaju. Stefan Stojanović tom prilikom ranjen je u predelu ramena, dok je Miloš zadobio prostrelnu ranu ruke.

Dajana Paunović, kao predstavnik Fondacije "Dajana Paunović', posetila je u bolnici još tada ranjene mladiće, a sada, par meseci kasnije, ona je objavila fotografiju sa malim Stefanom Jovanovićem i raznežila sve. 

Foto: printscreen

 

Dajana je poslala moćnu poruku. 

- Sa Srbima na Kosovu i Metohiji smo i u dobru i u zlu. Stefan je nasmejano dete. Posle suza, samo osmeh. Stefan će sa majkom biti gost kod mene i radujem se tome. Mi naš narod čuvamo, pazimo i volimo. Ne odvajamo se od njih nikad. Stefan i ja se šalimo kako sam mu ja tetka iz Beograda. Obožavam ga, kao i on mene. Prisvojila sam ga kao svoje dete. I nastavljamo borbu - kaže Dajana.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija