• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2023

14:16

Kakva licitacija, "bmw" po ovoj ceni?! Uprava carine počela prodaju trajno oduzetih vozila

Informer

Društvo

Kakva licitacija, "bmw" po ovoj ceni?! Uprava carine počela prodaju trajno oduzetih vozila

Podeli vest

Carinarnica Sombor organizuje 18. avgusta e-licitaciju vozila koja su trajno oduzeta, kako je objavljeno na sajtu Uprave carina.

U ponudi su, kako se navodi na sajtu, dva teretna vozila, dva putnička automobila, jedna auto prikolica i nekoliko automobilskih pogonskih motora.

- Razgledanje je zakazano za 10. avgust od 11:00 do 12:30 časova u Carinarnici Sombor, Industrijski put bb, Sombor. Rok za uplatu kaucije je 14. avgust 2023. godine do 24 časa - objavila je Uprava carina. 

Licitira se teretno vozilo "ford transit", čija je početna cena 78.000 dinara, a kaucija za njega iznosi 23.400 dinara. Drugo teretno vozilo je "ford transit tourneo".

Njegova početna cena je 96.000, a kaucija je 28.800 dinara. U ponudi su, kako je pomenuto, i dva putnička automobila marke "bmw 318" i "škoda octavia elegance TDI 1.9".

Foto: Uprava carine

Ponuda Uprave carine

Prvi automobil ima početnu cenu od 84.000, a drugi 47.034 dinara. Kaucija za "bmw" iznosi 25.200, a za "škodu" 14.110 dinara. Početna cena automobilske prikolice iznosi 24.000 dinara, a kaucija je 7.200.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija